PROJEKT - LÄKARBANKEN

Tomtar på Torp

2019-12-10 - 2020-12-01

Klicka för stor bild eller klicka på rubriken för mer info.

När vi är klara betalar Torp Köpcentrum ut 34 000 till vårt vattenprojekt i Kenya.

Nu är tomtarna på Torp på plats. Under första helgen var det tomtar från Ljungskile RK. På lördagen var Christer tomtefar och på söndagen Lars-Göran.

Tomtemor hette Eva-Lena på lördagen och Annika på söndagen. Tomtenissen Per tjänstgjorde båda dagarna. Barnen älskade att sitta i tomtens knä och bli fotograferade av stolta föräldrar. Alla små barn fick en liten nalle, de större en reflex. Alla fick en skumtomte. Kommande helger sköter Uddevalla klubbarna bemanningen i tomtestugan. Men den 23 är vi med igen.

facebook share button twitter share button linkedin share button

E-post: ljungskile@rotary.se

Ljungskile Folkhögskola