PROJEKT - ROTARY KAMRATSKAP

Båtmässan 2020 Göteborg

2020-02-10 - 2020-12-31

Rotary hade en monter hela veckan under båtmässan i Göteborg.

Båtmässan 2020

Under lördagen den 8 februari bemannades montern av två medlemmar från Ljungskile (Per Berndtsson och Bengt Frisk) samt två från Uddevalla Byfjorden. Vi fick informera besökare om Rotary och visa en posterutställning om vattenprojektet i Kenya. Vi visade också filmen om hur man bygger en källa.Vi fick mer än 150 besökare till vår monter. Bland besökarna fanns Eva-Lena och Harald. Denna aktivitet med deltagande på båtmässan var en bra aktivitet att sprida kunskap om Rotary. Under lördagen den 8 februari bemannades montern av två medlemmar från Ljungskile (Per Berndtsson och Bengt Frisk) samt två från Uddevalla Byfjorden. Vi fick informera besökare om Rotary och visa en posterutställning om vattenprojektet i Kenya. Vi visade också filmen om hur man bygger en källa.Vi fick mer än 150 besökare till vår monter. Bland besökarna fanns Eva-Lena och Harald. Denna aktivitet med deltagande på båtmässan var en bra aktivitet att sprida kunskap om Rotary.

Per Berndtsson och Bengt Frisk

facebook share button twitter share button linkedin share button

E-post: ljungskile@rotary.se

Ljungskile Folkhögskola