President: Thomas Kofoed

PRESIDENT THOMAS KOFOED 2019-2020

Thomas Kofoed

Ett nytt Rotaryår med nya medlemmar i styrelsen. Rotaryhjulet skall ju snurra. Efter 20 år i klubben har jag blivit vald till president. Detta är en stor utmaning för mig.

Mina målsättningar detta år är bl.a. att vi skall öka vårt medlemsantal, samarbeta med andra klubbar, samt att försöka att ha ett mer kontinuerligt samarbete med Rotaryklubben i Fredrikstad.

Samarbetet med de andra klubbarna i kommen, Byfjorden och Skansen, innebär att vi planerar att ha en kväll för mänskliga rättigheter den 25 oktober. Brottsofferjouren är medarrangör.

För att få fler medlemmar, måste vi göra Rotary mer synligt i samhället. Våra humanitära insatser måste synliggöras mer. För de flesta är detta ett okänt område.

Våra humanitära insatser består ju bl. a. av vattenprojektet och en ny tandvårdsklinik i Mutomo, Kenya.

Väl mött var 14:e dag på Ljungskile Folkhögskola.

E-post: ljungskile@rotary.se

Ljungskile Folkhögskola