Klubbprogram
onsdag den 21 november 2018
Cannabis - farligt eller nyttigt?
Om detta högaktuella ämne resonerr Kerstin Käll, överläkare, Beroendekliniken i Linköping.
Cannabis har fått förnyad uppmärksamhet under senare tid och högljudda krav på legalisering hörs i media, samtidigt som sk medicinsk användning av cannabis nu tillåts i flera länder. Vi får en översikt över drogens effekter och synpunkter på och konsekvenser av dess medicinska användning.

torsdag den 22 november 2018
After Work-alla Lundaklubbar

måndag den 3 december 2018
Studiebesök Nya Tingsrätten i Lund

Efter studiebesöket samlas de som vill för kanske en matbit och ett glas tillsammans. Ta gärna med en partner eller vän.

OBS! Föranmälan krävs - till både studiebesöket (begränsat antal deltagare - och först till kvarn gäller) och efterföljande samkväm.

Maila till Ann-Marie: am.gronberg@gmail.com

torsdag den 6 december 2018
After Work-alla Lundaklubbar

Klubbartiklar

E-post: lund-city@rotary.se

Grand Hotel
Bantorget 1
22104 Lund

Ordinarie mötestid: Onsdagar 12:15

Cannabis - farligt eller nyttigt?
2018-11-21 12:15