Klubbprogram
Framtidens Livsmedelsförsörjning

torsdag den 25 april 2019
After Work-alla Lundaklubbar
Vi träffas under enkla och trevliga former, någon tar ett glas och en annan äter kanske sin kvällsmat. Vi träffar kamrater från andra lundaklubbar och utvecklar vårt nätverk. Vi brukar ha mycket trevligt och kul dessa torsdagar (varannan) som vi ses på "puben"!

onsdag den 1 maj 2019
Inget Möte

onsdag den 8 maj 2019
Operation Smile
Charlotta Hansson från "Operation Smile" berättar om denna internationella organisation som återger barn och människor ett liv. De är födda med LKB; läpp-, käk- eller gomspalt och stöts ofta ut i sitt samhälle och har ofta svårt att äta och ibland att prata. Frivilliga läkare åker ut och genomför operationer, och många patienter vittnar om hur de återfått livet.

torsdag den 9 maj 2019
After Work-alla Lundaklubbar