Klubbprogram
torsdag den 21 september 2017
Säkerhet i ny tid

Ambassadör Krister Bringeus.

Representant för Nordiska frågor på UD:s enhet inom EU. Tidigare bl a ambassadör i Belgrad, civil chef för den svenska insatsen i Afghanistan mm. Krister kommer att prata om SOU-utredningen från 2016 "Säkerhet i ny tid".

Efter föredraget följer styrelsemöte.

torsdag den 28 september 2017
Samspelet mellan Handen och hjärnan

Professor emeritus Göran Lundborg.

Professor i kirurgi och tidigare överläkare vid Handkirurgiska kliniken på Malmö universitetssjukhus. Göran håller ett föredrag om samspelet mellan Handen och hjärnan, om handens roll inom evolutionen, konsten, musiken - kort sagt inom våra liv

Klubbprojekt
söndag den 27 september 2015
Sânmărtin - Rumänien

Genom en god vän som i Leksand under några år arbetat med projektet "Från by till by" i Rumänien fick Lena Larsén i Rotary S:t Knut kontakt med prästen Tibor Orbán och hans fru i den lilla byn Sânmărtin.

onsdag den 16 september 2015
Swazi children

Lund S:t Knut RK har beslutat att, genom Swazi Children, stödja två eller tre föräldralösa flickor som studerar på High School nivå och som saknar medel för sin skolgång.

söndag den 10 maj 2015
Projekt Fanta

I samband med vårt 20-årsjubileum "adopterade" vi Fanta som vårt fadderbarn via Barnfonden. Fanta, som är född 31/12 2008, bor i Yelen, Yanfolila i Mali. Vi tyckte att det var roligt att Fanta bor i samma land där Timbuktu ligger, med klar koppling till Lund!

Klubbartiklar

Rotary är en organisation för samhälls-engagerade personer med olika yrkesbak-grund, kön, ålder, religion och etnisk till-hörighet, som gör humanitära insatser och arbetar för att främja samförstånd, good-will och fred i världen.

Scandic Star Hotel
Glimmervägen 5