Hur blir man medlem

Enklaste sättet att bli medlem är att kontakta en Rotaryklubb eller medlem direkt. De olika klubbarna hittar du på Rotarys webbsida.

Du blir bjuden till ett klubbmöte och får en inblick i vad Rotary är. När du känner ett engagemang och vill avsätta tid för Rotary, så tar klubben upp frågan om ditt medlemskap.

Rotary är en öppen organisation och medlemmar bjuder ofta in gäster till möten.

Rotary i Sverige har 26 000 medlemmar i 550 klubbar

över hela landet. Rotary är Sveriges största community där medlemmar bidrar med tid, kunskap och kontakter.

Rotary Internationellt:

Tänk dig att ingå i en världsomfattande organisation med 1,2 miljoner medlemmar fördelade i 32 000 klubbar i 200 länder. Medlemmar är med oberoende av nationalitet, kön, politisk eller religiös uppfattning, och kommer från en rad olika yrken.

Och reser du ut i världen, oavsett var, så är du alltid välkommen att besöka en Rotaryklubb på den ort du kommer till.

Välkommen till att bli en del av Rotarys globala nätverk!