Hur blir man medlem

Enklaste sättet att bli medlem är att kontakta en Rotaryklubb eller medlem direkt.
De olika klubbarna hittar du på Rotarys webbsida.
Medlemmarna känner du enklast igen på att de bär sitt Rotarymärke.

Om du inte skulle hitta varken medlem eller klubb kan du också skicka ett e-postmeddelande till srs@rotary.se eller till det distrikt där du är intresserad att vara medlem.

Du blir bjuden till ett klubbmöte och får en inblick i vad Rotary är och gör. När du känner ett engagemang och vill avsätta tid för Rotary, så tar klubben upp frågan om ditt medlemskap.

Rotary är en öppen organisation och medlemmar bjuder ofta in gäster till möten.

Rotary i Sverige har mer än 20 000 medlemmar i strax över 500 klubbar över hela landet. Rotary är Sveriges största community där medlemmar bidrar med tid, kunskap och kontakter.

Rotary Internationellt:

Tänk dig att ingå i en världsomfattande organisation med 1,2 miljoner medlemmar fördelade i 32 000 klubbar i 200 länder. Medlemmar är med oberoende av nationalitet, kön, politisk eller religiös uppfattning, och kommer från en rad olika yrken.

Och reser du ut i världen, oavsett var, så är du alltid välkommen att besöka en Rotaryklubb på den ort du kommer till.

Välkommen till att bli en del av Rotarys globala nätverk!