NYHETSARTIKLAR

Rotary NäringslivsNätverk 2390

2018-12-07

26 morgonpigga Rotarianer med gäster kom till HighCourt denna morgon klockan 07.00 7 december 2018 för att dela med sig av sina succéer i jobbet, yrkeskarriären och att rekrytera nya medlemmar. Det blev många skratt och diskussioner om näringslivsutveckling och hur vi kan bli bättre på att hjälpa varandra till nya succéer. God Jul och Gott Nytt År. Nästa möte blir den 1 februari 2019 klockan 07.00 på HighCourt.

facebook share button twitter share button linkedin share button

E-post: malmo-slottsstaden@rotary.se

Årstiderna i Kockska Huset
Västergatan 2A
21122 Malmö

Ordinarie mötestid: Fredagar 12:15

Föredrag om Hållbarhet/Sören Andersson, inspiratör & rådgivare avseende hållbarhet och hållbar utveckling/The Future.
2019-01-18 12:15