NYHETSARTIKLAR

Engagemang Malmö Stipendium 2017

2017-06-30 - 2017-12-18

Vinnaren av 2017 ENGAGEMANG MALMÖ Stipendiet är utsedd - 25 000 kr går till Mary Toreld

"Mary har målmedvetet byggt upp och konsoliderat en plattform för ett stort antal kulturarbetare inom olika genrer med bas i Malmö. Genom sin studio och sitt galleri på Södervärn har hon inte bara själv på ett produktivt sätt medverkat till olika utställningar och events utan aktivt skapat förutsättningar för att andra kreatörer ska kunna utvecklas och utveckla sina alster.
Med en innovativ entreprenörsanda bidrar Mary till att utveckla Malmös konstscen.” säger Joakim Ollén, President i Malmö Slottsstaden Rotaryklubb.
Stipendiet delades ut i samband med presidentskiftet i Malmö Slottsstaden Rotaryklubb den 30:e juni.

facebook share button twitter share button linkedin share button

E-post: malmo-slottsstaden@rotary.se

Årstiderna i Kockska Huset