President: Thomas Lund

För mig känns det tryggt at gå in i rollen som president för Malmö Rotaryklubb med alla dessa kunniga och engagerade personer vid min sida.

Malmö Rotaryklubb är stans äldsta och största och klubb. Bildat 1928 och fyller alltså i år 89 år och vi är runt 100 medlemmar och skall så förbli genom vårt fina rekryteringsprogram.

Vårt tankesätt är anpassat till hur omgivningen runt omkring oss  ser ut idag i den stad klubben verkar i, Malmö. Anpassningen av vår klubb kommer även fortsättningsvis ske stegvis enligt de förväntningar främst våra medlemmar har men även det som sker utanför i stan kommer att ge oss vägvisning till hur vi skall fortsätta vara Malmös ledande Rotary klubb.

Så framtiden ser ljus ut för Malmö Rotaryklubb och jag är stolt att få vara med och föra oss framåt.

Rotary är en organisation för samhälls-engagerade personer med olika yrkesbak-grund, kön, ålder, religion och etnisk till-hörighet, som gör humanitära insatser och arbetar för att främja samförstånd, good-will och fred i världen.

E-post: malmo@rotary.se

Restaurang Årstiderna