Läs gärna mer om oss i vår broschyr! Mariefred Rotaryklubbs broschyr.pdf

Vill du göra gott i samhället och bygga nätverk i trevligt sällskap är du välkommen till Mariefred Rotaryklubbs kvällsmöten på Gripsholms Värdshus på måndagar kl. 18:30 – 21:00.

Programmet hittar Du nedan.

Våra Rotarymöten på Gripsholms Värdshus inleds kl.18:30 med mingel. Därefter äter vi kl. 19 en gemensam middag (kostnad ca 120 SEK) och lyssnar på ett intressant föredrag eller har någon annan programpunkt enligt programmet nedan. Vi avslutar mötet kl. 21. Ibland gör vi också gemensamma studiebesök.

Anmäl dig gärna till vår klubbmästare Sven Sandmark på sandmark@telia.com

Vid frågor hör av dig till Rebecca Juslin, president Rotaryåret 2019-2020, på mobiltelefon 0725258781

Kom också gärna med förslag till kommande programpunkter!

Än en gång VÄLKOMMEN!

Klubbprogram
Släktforskning

måndag den 30 september 2019
Insekter! Skadedjur eller föda?

måndag den 14 oktober 2019
Solenergi - när den är som bäst

måndag den 4 november 2019
Ego - föredrag

måndag den 11 november 2019
Familje juridik

måndag den 18 november 2019
Pax + Väsenologi + Mariefred = Sant

måndag den 25 november 2019
Kungshuset - Preliminärt

måndag den 2 december 2019
Ego - föredrag

måndag den 16 december 2019
• Lucia / Termins avslutning

Distriktprogram
fredag den 20 september 2019
Rotary Nyköping - Guvernörsbesök
Guvernör Gun-Marie Östedt-Axelsson träffar klubbens medlemmar – och normalt styrelsen en halvtimme innan.

Rotary Nynäshamn - Guvernörsbesök

Rotary Stockholm-Älvsjö - Guvernörsbesök

tisdag den 24 september 2019
Rotary Stockholm-Högalid - Guvernörsbesök

tisdag den 24 september 2019
Rotary Järna - Guvernörsbesök

torsdag den 26 september 2019
Medlemskommittén
Välkomna till medlemskommitténs möte på Scandic Hotell Skogshöjd, Täppgatan 15  - Södertälje.

fredag den 27 september 2019
Rotary Haninge - Guvernörsbesök

Rotary Nykvarn - Guvernörsbesök

[ Flyttat från 16:e september ]

Rotary Stockholm-Söder - Guvernörsbesök

onsdag den 2 oktober 2019
Rotary Tyresö - Guvernörsbesök

torsdag den 3 oktober 2019
Rotary Södertälje - Guvernörsbesök

måndag den 7 oktober 2019
Rotary Stockholm-Skanstull - Guvernörsbesök

fredag den 11 oktober 2019
Rotary Saltsjöbaden - Guvernörsbesök

lördag den 12 oktober 2019
Distriktskonferens Mariefred

Distriktskonferens med spännande föredrag, distriktets årsmöte och bankett på kvällen samt visning av Gripsholms slutt och guidad stadsvandring på söndagen.

Mötet är öppet för alla medlemmar, varje klubb har 2 förbetalda platser.

Se hela inbjudan här >>

måndag den 14 oktober 2019
Rotary Nacka - Guvernörsbesök

torsdag den 17 oktober 2019
Rotary Värmdö-Skeppslag - Guvernörsbesök

fredag den 18 oktober 2019
Rotary Värmdö-Skärgård - Guvernörsbesök

Rotary Katrineholm - Guvernörsbesök

Rotary Katrineholm-Backa - Guvernörsbesök

Rotary Vingåker - Guvernörsbesök

fredag den 25 oktober 2019
Rotary Stockholm-Fryshuset - Guvernörsbesök

måndag den 28 oktober 2019
Rotary Trosa - Guvernörsbesök

torsdag den 14 november 2019
Distriktsteamsmöte II

torsdag den 28 november 2019
Seminarium om Klubb- och medlemsutveckling
Välkomna den 28 november till ett inspirerande seminarium om Klubb- och medlemsutveckling. Du kan anmäla dig via följande länk.

torsdag den 13 februari 2020
Distriktsteamsmöte III

torsdag den 19 mars 2020
Medlemskommittén
Möte i medlemskommittén - Scandic Hotell Skogshöjd. Välkomna.

torsdag den 23 april 2020
Distriktsteamsmöte IV

torsdag den 14 maj 2020
Distriktsteamsmöte V
Sista distriktsteam-mötet "hemma hos" Gun-Marie på  Kung Göstas väg 44, Strängnäs.

Tel: 072-234 44 17 E-post: mariefred.rotary@gmail.com

Gripsholms Värdshus