Mark Kinnaborg

Rotary Mark-Kinnaborg

Med anledning av Corona/Covid19, så web-sänder vi våra föredrag via Zoom kl 12.15-13.00. Webbsändningarna är kostnadsfria. Skicka mail till adressen till vänster, får att få länk till ett möte. Välkommen!

Pga pandemin så har vi för närvarande bara Web-sändning via Zoom. Skicka ett mail och berätta vilket möte du vill få Zoom-länk till. När det inte är pandemi, så brukar vi sammanträda varje fredag kl 12.15  på Två Skyttlar i Örby, vackert beläget vid Öresjön. Vi brukar äta lunch tillsammans och lyssna på ett intressant föredrag (15 - 30 min). Föredraget kan omfatta nästan vad som helst (utom politisk eller religiös propaganda). Mötet ska avslutas senast kl 13.30.Vår medlemskår (kvinnor och män i ålder 30 - 90 år) håller sig stabilt kring 35 personer. Men vi vill gärna bli fler och du är hjärtligt välkommen som gäst för att ta reda på om Rotary är något för dig.

tisdag den 15 november 2016
Julallsångskonsert