Mark Kinnaborg

Rotary Mark-Kinnaborg

På grund av pågående byte av IT-system är vår klubbhemsida ej uppdaterad, och en helt ny hemsida kommer lanseras senare i år. Följ oss gärna på Facebook för att alltid få de senaste nyheterna från Rotary Mark-Kinnaborg.

Med anledning av Corona/Covid19, så har vi även web-sändning av våra föredrag via Zoom kl 12.45-13.30. Webbsändningarna är kostnadsfria. Anslut dig via länk nedan:

Anslut till webbsändning

Vi äter lunch tillsammans kl 12.15 och lyssnar på ett intressant föredrag (15 - 30 min). Föredraget kan omfatta nästan vad som helst (utom politisk eller religiös propaganda). Mötet avslutas senast kl 13.30.Vår medlemskår (kvinnor och män i ålder 30 - 90 år) håller sig stabilt kring 30 personer. Men vi vill gärna bli fler och du är hjärtligt välkommen som gäst för att ta reda på om Rotary är något för dig.

tisdag den 15 november 2016
Julallsångskonsert