NYHETSARTIKLAR

Kulturresa till Åhus i Danmark

2019-01-02 - 2019-01-30

Följ med på kinesisk kulturresa till Århus i Danmark
för att se den fantastiska föreställningen Shen Yun. Det är en exceptionell föreställning med dans, sång och specialkomponerad musik.

Shen Yun har blivit ett bejublat världsfenomen, vart de än beger sig i världen möts de av fullsatta hus.
Så anmäla sig så fort som möjligt, senast 8/1.

Vi avreser fredag 8/2 kl 9.10 med Stena till Frederikshavn, ankomst kl 12.30. Busstransfer till Århus Konserthall.

Föreställningen börjar kl 15.00, Vi bjuder in Rotary i Århus och samlas kring en gemensam middag efter föreställningen med temat kinesisk kultur.

Pris ca 2500 - 2900:-/person, beroende på hur många som anmäler sig och med reservation för växelkursändring.

Hemresa lördag 9/2 kl 11.30 från hotellet, direkttransfer till Stenabåten, avgång kl 14.00, hemkomst Göteborg kl 17.30.

Till förmånligt pris ingår med start i Göteborgs hamn (t o r) resan med båt, busstransfer, föreställningens biljett samt övernattning i delat dubbelrum på närliggande *****Radisson Blu Scandinavia Hotel.

För information om arrangemanget kontakta Lei Wang: 0736-503944 info@leiwang.se

Anmälan är bindande och görs via mejl till Carina Ridenius, senast 8/1, carina.ridenius@gmail.com
(Betalningsu)ppgifter kommer i svarsmejl

Information om föreställningen:

www.shenyun.com

facebook share button twitter share button linkedin share button

Två Skyttlar
Öresjövägen 46
51192 Örby

Ordinarie mötestid: Fredagar 12:15

Charlotte Pantzerhielm, Lluvy AB, målinriktad och uppfinningsrik, bygger affärssystem som kan hantera allt från tidsbokning till ekonomi.
2019-01-18 12:15