PROJEKT - Goodwill

Bra Kompis

2004-06-01

Bra Kompis -- stipendier till högstadieeleverna i Mark.
Inför årsavslutningen tilldelas varje högstadieskola i Marks kommun en penningsumma som ska användas till Bra Kompis -- stipendier.
Klubben vill att stipendiaterna utses av högstadieeleverna och att stipendierna fördelas lika bland flickor och pojkar.
Klubben önskar att stipendierna utdelas bara i avgångsklasser och att de inte delas upp i småsummor.

facebook share button twitter share button linkedin share button

Två Skyttlar
Öresjövägen 46
51192 Örby

Ordinarie mötestid: Fredagar 12:15

Charlotte Pantzerhielm, Lluvy AB, målinriktad och uppfinningsrik, bygger affärssystem som kan hantera allt från tidsbokning till ekonomi.
2019-01-18 12:15