Rotary Mark-Kinnaborg

Vi är en aktiv Rotary-klubb som sammanträder varje fredag kl 12.15  på Två Skyttlar för att lyssna på ett intressant föredrag (15 - 30 min) och sedan äta en härlig lunch. Föredraget kan omfatta nästan vad som helst (utom politisk eller religiös propaganda). Mötet ska avslutas senast kl 13.30.
Vår medlemskår (kvinnor och män i ålder 30 - 90 år) håller sig stabilt kring 40 personer. Men vi vill gärna bli fler och du är hjärtligt välkommen som gäst för att ta reda på om Rotary är något för dig.

Klubbprojekt
tisdag den 15 november 2016
Julallsångskonsert

fredag den 1 april 2016
Invandrarstöd

tisdag den 1 juni 2004
Bra Kompis

Distriktartiklar
onsdag den 16 januari 2019
PETS 2019
Inbjudan till PETS 2019
Plats: Hjälmareds Folkhögskola, Alingsås
Tid: 2 mars 2019, kl 9-16

Anmälan senast 2019-02-10 via länken här >>

Välkomen till utbildning för inkommande presidenter, sekreterare och skattmästare.
Nytt för i år är att vi även erbjuder utbildning för verksamma inim klubben med ansvar eller intresse för Ungdomsutbyte, Rotary Foundation, Medlemsutveckling, IT, PR / marknadsföring eller Rotary Friendship Exchange RFE.

onsdag den 2 januari 2019
Kulturresa till Åhus i Danmark

Följ med på kinesisk kulturresa till Århus i Danmark
för att se den fantastiska föreställningen Shen Yun. Det är en exceptionell föreställning med dans, sång och specialkomponerad musik.

Shen Yun har blivit ett bejublat världsfenomen, vart de än beger sig i världen möts de av fullsatta hus.
Så anmäla sig så fort som möjligt, senast 8/1.

onsdag den 5 december 2018
Rotary Convention 2019
Anmäl dig till Rotary Internation Convention i Hamburg
1-5 juni 2019.
Mer information och anmälan >>

Två Skyttlar
Öresjövägen 46
51192 Örby

Ordinarie mötestid: Fredagar 12:15

Charlotte Pantzerhielm, Lluvy AB, målinriktad och uppfinningsrik, bygger affärssystem som kan hantera allt från tidsbokning till ekonomi.
2019-01-18 12:15