Mark Kinnaborg

Rotary Mark-Kinnaborg

Med anledning av Corona/Covid19, så har vi även web-sändning av våra föredrag via Webinarninja kl 12.45-13.30. Webbsändningarna är kostnadsfria. Skicka mail till adressen till vänster, får att få länk till ett möte. Välkommen!

Pga pandemin så har vi även Web-sändning via Webinarninja. Skicka ett mail och berätta vilket möte du vill få länk till. Vi äter lunch tillsammans kl 12.15 och lyssnar på ett intressant föredrag (15 - 30 min). Föredraget kan omfatta nästan vad som helst (utom politisk eller religiös propaganda). Mötet avslutas senast kl 13.30.Vår medlemskår (kvinnor och män i ålder 30 - 90 år) håller sig stabilt kring 30 personer. Men vi vill gärna bli fler och du är hjärtligt välkommen som gäst för att ta reda på om Rotary är något för dig.

tisdag den 15 november 2016
Julallsångskonsert