Mark Kinnaborg

Rotary Mark-Kinnaborg

Med anledning av Corona/Covid19, så har vi även web-sändning av våra föredrag via WebinarNinja kl 12.45-13.30. Webbsändningarna är kostnadsfria. Skicka mail till adressen till vänster, för att få länk till ett möte. Välkommen!

Pga pandemin så har vi även Web-sändning via WebinarNinja. Skicka ett mail och berätta vilket möte du vill få länk till. Vi äter lunch tillsammans kl 12.15 och lyssnar på ett intressant föredrag (15 - 30 min). Föredraget kan omfatta nästan vad som helst (utom politisk eller religiös propaganda). Mötet avslutas senast kl 13.30.Vår medlemskår (kvinnor och män i ålder 30 - 90 år) håller sig stabilt kring 30 personer. Men vi vill gärna bli fler och du är hjärtligt välkommen som gäst för att ta reda på om Rotary är något för dig.