Rotary Mark-Kinnaborg

Vi är en aktiv Rotary-klubb som sammanträder varje fredag kl 12.15  på  konferensgården Två Skyttlar i Örby för att äta en härlig lunch och lyssna på ett intressant föredrag (15 - 30 min). Föredraget kan omfatta nästan vad som helst (utom politisk eller religiös propaganda). Mötet ska avslutas senast kl 13.30.
Vår medlemskår (kvinnor och män i ålder 30 - 90 år) håller sig stabilt kring 40 personer. Men vi vill gärna bli fler och du är hjärtligt välkommen som gäst för att ta reda på om Rotary är något för dig.

Klubbprogram
fredag den 5 maj 2017
Styrelsesammanträde

fredag den 26 maj 2017
Klämdag. Mötet inställt

Klubbprojekt
fredag den 1 april 2016
Invandrarstöd

tisdag den 1 juni 2004
Bra Kompis

Distriktartiklar
tisdag den 11 april 2017
Guvernörens månadsbrev

Guvernörens månadsbrev finns att läsa på www.rotary.se/2360/library/documents

fredag den 17 mars 2017
Panzisjukhuset
Är er klubb intresserad av att delta i det internationella projekt som vi i Strömstads och Munkedals klubbar medverkar i? Eftersom vi är klubbar med små resurser men som ändå vill jobba och göra nytta internationellt har vi anslutit oss till ett projekt som drivs av Örebro Engelbrekt RK. Vi beslutade 2015 att engagera oss i detta mycket angelägna projekt i Bukavu i östra Kongo. Tillsammans med andra klubbar och distrikt samlas pengar in, som ska användas för att få en bättre elförsörjning för Panzisjukhuset i östra Kongo. Se vidare:

onsdag den 1 februari 2017
Rotary Procedurhandbok
Rotarys Procedurhandbok, version 2016

Rotary är en organisation för samhälls-engagerade personer med olika yrkesbak-grund, kön, ålder, religion och etnisk till-hörighet, som gör humanitära insatser och arbetar för att främja samförstånd, good-will och fred i världen.

Två Skyttlar
Öresjövägen 46