Klubbprogram
Terminstart

Klubbartiklar
fredag den 13 oktober 2017
Blocköverskridande kommunsamarbete - gör det någon skillnad?
Vår gäst i dag var Johan Wähnström, forskare på LIU, Centrum för kommunstrategiska studier.

fredag den 6 oktober 2017
Karin Milles om Inre Hamnen
Den här gången fick vi besök av vår stadsarkitekt Karin Milles som berättade om planerna för Inre Hamnen i Norrköping.

fredag den 8 september 2017
Rotary Friendship Exchange en möjlighet för alla
Tack Agneta Westerdahl som berättade för oss om Rotary Friendship Exchange!

tisdag den 1 september 2015
Vårt bidrag till Hoki Foundation har kommit fram!
Vi samlade in 2650:- till Hoki Foundation när vi hade vårt första frukostmöte för hösten på Brödernas Kafé. Kaféet bjöd på frukosten men uppmanade oss att i stället lägga pengarna på detta projekt som hjälper barn i Sydafrika. Nu har bidraget gått fram.

lördag den 22 augusti 2015
Två som firades
Ingela Gullstrand välkomnades som ny medlem och vi gratulerade jubilaren Lennart Langer som äntligen fick sin present från klubben.

Klubbprojekt
onsdag den 14 mars 2018
NAFGEM-projektet
Norrköping Louis De Geer Rotaryklubb är sedan några år starkt engagerade i ett projekt mot könsstympning av flickor i norra Tanzania. Klubben samverkar med Svenska Kyrkan i Norrköping, organisationen NAFGEM i Tanzania och Rotaryklubben i Moshi. Moshi är huvudort i Kilimanjaroregionen där också NAFGEM har sitt huvudkontor.

Rotary är en organisation för samhälls-engagerade personer med olika yrkesbak-grund, kön, ålder, religion och etnisk till-hörighet, som gör humanitära insatser och arbetar för att främja samförstånd, good-will och fred i världen.

Tel: 708125185 E-post: norrkoping-louisdegeer@rotary.se

Louis de Geer Konsert o Kongress