NYHETSARTIKLAR

Låt oss fortsätta samtalet om hur vi gör skillnad!

2017-03-31

I torsdagens möte (30/3 2017) talade vi om Rotary. Vad är Rotary? Vad är Norrtälje Rotary? Vad är TRF? Vem gör vad? Hur gör vi med projekten? Hur gör vi skillnad? Ja, det var några frågor i dagens möte. Det var fint också att höra samtalen vid borden innan föredraget började - där talades det rotariana på olika vis. Bara en rubrik ger anledning till samtal. Så bra. Så fint.

Låt oss fortsätta dessa samtal.

Titta också in på vår facebook-sida - gilla & säg hej

facebook share button twitter share button linkedin share button

Rotary är en organisation för samhälls-engagerade personer med olika yrkesbak-grund, kön, ålder, religion och etnisk till-hörighet, som gör humanitära insatser och arbetar för att främja samförstånd, good-will och fred i världen.

E-post: norrtalje@rotary.se

Restaurang Köket - Norrtälje kommunhus
Estunavägen 14
76150 Norrtälje