NYHETSARTIKLAR

Suicidpreventivt Nätverk Norrtälje - SPNN

2017-04-22

I torsdags (20/4) besökte Denise Keyser oss i Norrtälje Rotary. Hon talade om mänsklig omsorg och om vikten att våga och kunna tala om känslor, att våga lyssna & ta hjälp. Det kan rädda liv. Hon berättade om Suicidpreventivt Nätverk Norrtälje - SPNN och om deras viktiga arbete. Att uppmärksamma frågan känns otroligt viktigt, att förstå att vi måste vara medmänskliga & visa omsorg.

Vi bugar & tackar för föreläsningen - som sått viktiga frön i alla oss som var där och också i alla i vår omgivning som vi sen har talat vidare med. Tack, Denise, och mycket varmt lycka till i ditt fortsatta arbete.

Mer om föreläsningen här. Välkommen också till vår fb-sida, som du hittar här!

facebook share button twitter share button linkedin share button

Rotary är en organisation för samhälls-engagerade personer med olika yrkesbak-grund, kön, ålder, religion och etnisk till-hörighet, som gör humanitära insatser och arbetar för att främja samförstånd, good-will och fred i världen.

E-post: norrtalje@rotary.se

Restaurang Köket - Norrtälje kommunhus
Estunavägen 14
76150 Norrtälje