NYHETSARTIKLAR

Fredrika Bremer Förbundet genom ordförande Louise Lindfors

2017-04-29

Vi hade ännu ett fantastiskt rotarymöte i torsdags. Tack, alla ni som var där. 
 
Vi hade då (27/4) besök av Louise Lindfors, ordförande i Fredrika Bremer Förbundet. Hon berättade t ex om föreningens verksamhet, om jämställdhetens historia, om absurditeter som bara beror på vilket kön vi har och betonade att jämställdhet & mänskliga rättigheter på intet sätt är små enkla frågor. De måste hållas vid liv. Louise talade med glöd & glädje - sådde nya tankar och uppmärksammade oss på nya frågor. 
 
Mycket stort tack, för en mycket bra föreläsning.

Varmt välkomna till nästa möte, där kulturen står på agendan. Välkommen också till vår facebook-grupp - säg gärna hej, delta i samtalet, och förstås - gilla och dela inläggen. 
Foto; Anette Grinde. Personen på bilden är förstås Louise Lindfors - i engagerat prat om jämtställdhet och mänskliga rättigheter.facebook share button twitter share button linkedin share button

VAD ÄR ROTARY?

Rotary är en organisation för samhälls-engagerade personer med olika yrkesbak-grund, kön, ålder, religion och etnisk till-hörighet, som gör humanitära insatser och arbetar för att främja samförstånd, good-will och fred i världen.

LÄS MER

KONTAKTINFORMATION

E-post: norrtalje@rotary.se


MÖTESINFORMATION

Ordinarie mötesplats:

Åtellet
Sjötullsgatan 10
76130 Norrtälje

Ordinarie mötestid: Torsdagar 07:30

Hitta hit:
Ingen bild
Nästa möte:

Smultronställen och sommaräventyr i Roslagen
2018-05-24 07:30