NYHETSARTIKLAR

Janet Gudmunds Burström berättade..

2017-05-13

I torsdags (11/5) fick vi ett egoföredrag av Janet Gudmunds Burström. Hon är jurist och berättade om ett mycket varierat yrkesliv. Ett stort engagemang och nyfikenhet har varit hennes följeslagare och hon har hela tiden sökt nya utmaningar. Hon har alltid haft som motto att hinna så mycket som möjligt i livet och att aldrig säga nej till nya intressanta upplevelser. Janet är numer en mycket aktiv pensionär.

Dessa presentationer, det vi kallar egoföredrag, är fantastiska. Vi har många olika yrken, kunskaper & personligheter i vår klubb. Det är rent av en alldeles fantastisk plats fylld av fantastiska människor.

Tack, Janet Gudmunds Burström, för egot. Tack, Marianne Staaf, för bilden. Tack, Susanne Wedin, för denna veckas veckobrev. Tack, Bo Bergqvist, för förra veckans veckobrev. Tack, Tomas Lund, för presidentskapet i dagens möte.

Välkommen också till vår fb-grupp! Där finns fler bilder från våra föredrag. Gilla gärna sidan!

Välkommen också att besöka vår klubb. Är du medlem i Rotary är du alltid välkommen. Är du inte medlem, men är nyfiken på Rotary eller vill veta mer om just vår klubb, kontakta en medlem eller någon i styrelsekretsen (se under funktionärer ovan) så får du gärna komma på besök hos oss. Klubbens styrelse nås på adresen; norrtalje (snabel-a) rotary.se

facebook share button twitter share button linkedin share button

Rotary är en organisation för samhälls-engagerade personer med olika yrkesbak-grund, kön, ålder, religion och etnisk till-hörighet, som gör humanitära insatser och arbetar för att främja samförstånd, good-will och fred i världen.

E-post: norrtalje@rotary.se

Restaurang Köket - Norrtälje kommunhus
Estunavägen 14
76150 Norrtälje