NYHETSARTIKLAR

Skärgårdsstiftelsen

2017-05-22

Skärgårdsstiftelsen gör stordåd i vår skärgård & Anders Olander som är ordförande för stiftelsen besökte oss (18/5 2017) och berättade om detta. I stiftelsens arbete finns omsorg om vackra hus, fantastiska växter & djur som lever i en stretsam miljö, omsorg om kulturen, tillgängligheten, mm. Där finns också utflykter och en tidning för de som vill knyta lite särskilda vänskapsband med stiftelsen. Det är väl värt besväret.

Vi tackar Anders Olander för hans besök hos oss. Vi tackar också som vanligt s/s Norrtelje för den fina maten och miljön. Tack också till Marianne, som ledde mötet och agerade fotograf denna dag.

facebook share button twitter share button linkedin share button

Rotary är en organisation för samhälls-engagerade personer med olika yrkesbak-grund, kön, ålder, religion och etnisk till-hörighet, som gör humanitära insatser och arbetar för att främja samförstånd, good-will och fred i världen.

E-post: norrtalje@rotary.se

s/s Norrtelje
Hamnplan 1
76132 Norrtälje