NYHETSARTIKLAR

10 meter snabbgång med flygande start

2017-06-03

I torsdags (1/6) hade vi besök av Daniel Hansson från Friskt jobbat på vårt veckomöte. Han berättade om sina ergonomiutbildningar och hur olika yrkesgrupper påverkas i sina arbetsliv. Han brinner för att hjälpa oss att hålla oss hela och friska, och att vara det också efter våra arbetsdagars och arbetslivs slut. Han arbetar också med träning för 90-plussare och gladde med fina berättelser och insikter till gruppen. Han berättade t ex om övningen "10 meter snabbgång med flygande start", som bör klaras på 14 sekunder. Övningen vidgar världen och ger människor högre livskvalité. Tack, Daniel Hansson, för ett fint föredrag.

Välkommen till vår fb-sida, där du också finner fler bilder och ord om våra möten och föredragshållare.

Anette delar ut Rotogram till dagens föreläsare

facebook share button twitter share button linkedin share button

Rotary är en organisation för samhälls-engagerade personer med olika yrkesbak-grund, kön, ålder, religion och etnisk till-hörighet, som gör humanitära insatser och arbetar för att främja samförstånd, good-will och fred i världen.

E-post: norrtalje@rotary.se

Restaurang Köket - Norrtälje kommunhus
Estunavägen 14
76150 Norrtälje