President: Anette Grinde Lundeberg

Varmt välkommen till Rotary Norrtälje

Titta in på fliken Om klubben - Historia - här ovan, för att se vad Rotary Norrtälje är och står för. Där finns information om när klubben bildades, projekt, principer, medlemskap, mm. Mer än historia, alltså. Titta gärna in där. 

Rotary Norrtälje möts på torsdagar. Vi samtalar, lyssnar till föredrag och planerar för nya projekt i klubben. Vår riktning är att göra skillnad, både som klubb och som individer. Vi engagerar oss också i olika typer av projekt, uppmärksammar Rotary nationellt och internationellt och vandrar i en positiv trend som innebär mervärden för fler. 

Rotary är ett världsomspännande nätverk, där vi som medlemmar har en möjlighet att skapa nätverkstrådar och görande som spelar roll på många olika sätt och där vi har en möjlighet att göra gott utifrån vår egen kunskap och vårt egna intresse. Var och en måste kunna lägga sin ribba, och möjligheten finns att lägga den högt. Vi bygger våra personliga måsten själva, vi gör det av eget intresse och eget engagemang - men också utifrån att vi tillhör just den här organisationen. Vi är en del i ett större nätverk. 

För att en förening skall fungera och kunna göra skillnad krävs att det är fler än få som engagerar sig. Det gäller både organisationsmässigt, alltså förtroenderoller som styrelse, mm, men det gäller också delaktighet i projekt. Rollen kan vara liten, men ju fler som gör något, desto mer gör vi skillnad. Det är fantastiskt med människor som gör skillnad, med människor som gör. 

Du är varmt välkommen att delta och att göra skillnad.

Anette Grinde
President & informationsansvarig i Rotary Norrtälje 

 

 

VAD ÄR ROTARY?

Rotary är en organisation för samhälls-engagerade personer med olika yrkesbak-grund, kön, ålder, religion och etnisk till-hörighet, som gör humanitära insatser och arbetar för att främja samförstånd, good-will och fred i världen.

LÄS MER

KONTAKTINFORMATION

E-post: norrtalje@rotary.se


MÖTESINFORMATION

Ordinarie mötesplats:

Restaurang Köket - Norrtälje kommunhus
Estunavägen 14
76150 Norrtälje

Ordinarie mötestid: Torsdagar 11:45

Hitta hit:
Ingen bild
Nästa möte:

Fukostmöte: Tebex - hur lokal produktion klarat konkurrensen från lågprisländerna
2018-03-28 07:30