Ledarskap, värderingar och värdegrund

Tidpunkt:
Address:

Vår föredragshållare Patrik Andersson ger oss en kort introduktion till värderingar och vad värderingar är. Vi får som deltagare undersöka och reflektera kring våra personliga värderingar och relatera till de sammanhang där vi är verksamma.

Vi kommer även att prata om betydelsen av gemensamma värderingar,  organisationskultur och värderingsdrivet ledarskap.

Patrik Andersson, är styrelseordförande i den ideella föreningen Values Academy (www.valuesacademy.se) samt Vd och organisationskonsult i företaget Helhetskommunikation (www.helhetskommunikation.se) som arbetar med ledarskap och förändringsledning med fokus på hållbarhet och organisationskultur.

E-post: norrtalje@rotary.se

Restaurang Havspiren