PROJEKT - VTT


Rotarys stipendiefond


RotaryFonden 1995 - 2015
 
Rotarys 90 årsjubileum Soaré den 5 april 1995 Sparbanken 
 
I samband med Rotary Internationals 90-årsfirande arrangerades en soaré i sparbankens samlingssal. Vid soarén deltog bland annat distriktsguvenören Arthur Hultling, ink dg Alf Wennerfors, Anders Erik Eklund från Läkarbanken och Axel M Murray som var ordförande i Rotarys jubileumskommitté. Förutom mat och dryck genomfördes en auktion och såldes lotter. Gästerna bjöds också på trevlig underhållning. Inför soarén såldes en stenlitografi ”s/s Norrtelje” (Björn Lumphé).  Tomas Ackelman och Torsten Bergström höll i arrangemanget tillsammans .......

LÄS MER
facebook share button twitter share button linkedin share button

Norrtälje Rotaryklubb arbetar humanitärt – lokalt och globalt

Torsdagslunch i Norrtälje med föredrag

Rotary är ett fantastiskt nätverk för dig som vill skapa professionella kontakter med personer inom olika yrkesgrupper. Norrtälje Rotaryklubb träffas varje torsdag kl 12-13 i centrala Norrtälje för att umgås och nätverka över en god lunch. Ett viktigt inslag är de inbjudna föredragshållare som på varje lunchmöte håller ett föredrag på ca 30 min. Totalt får du möjlighet att höra ca 40 olika föredrag per år med alla tänkbara ämnen. Alla medlemmar uppmuntras att ta med egna gäster till lunchmötena.

 

LÄS MER
facebook share button twitter share button linkedin share button

Samhällstjänsten hos Rotary Norrtälje

Samhällstjänsten inom Rotary bidrar till samhällets utveckling, tänker vi. De ideella insatserna och engagemangen i klubben skapar mervärden för andra, som de annars inte skulle kunna få del av. I Rotary Norrtälje bidrar vi t ex till en del omsorg om den vackra Borgmästarholmen i Norrtälje. Det är en viktig rekreationsplats.

Tidigare har vi också haft ett projekt som omfattar tingsvärdar, som stöttar t ex vid brottmål i Norrtälje tingsrätt. Vi har också, under några år, ordnat också en välgörenhetsbal där vi - tillsammans med Roden Norrtälje Rotaryklubb - delat ut ett stipendium till en person eller förening som förtjänar uppmärksamhet för något de har gjort, till glädje för andra. 
 

Bortsett från detta träffas vi varje vecka, för en god lunch, för samtal om livet, händelser runt hörnet eller ur större perspektiv. Ibland nöjer vi oss med att tala om den kommande årstiden, vädret, förkylningstiderna och ibland höjer vi blicken en aning och lyssnar till spännande föredrag. 

Välkommen på torsdag! 

 

LÄS MER
facebook share button twitter share button linkedin share button

 

VAD ÄR ROTARY?

Rotary är en organisation för samhälls-engagerade personer med olika yrkesbak-grund, kön, ålder, religion och etnisk till-hörighet, som gör humanitära insatser och arbetar för att främja samförstånd, good-will och fred i världen.

LÄS MER

KONTAKTINFORMATION

E-post: norrtalje@rotary.se


MÖTESINFORMATION

Ordinarie mötesplats:

Åtellet
Sjötullsgatan 10
76130 Norrtälje

Ordinarie mötestid: Torsdagar 07:30

Hitta hit:
Ingen bild
Nästa möte:

Sista mötet Rotaryåret 2017-2018
2018-06-28 07:30