Nybro Glasriket

Annars: Zoom möte

tisdag den 29 juni 2021
Presidentskifte
I Carolinas trädgård, Nyängsvägen 7. Klubben ordnar smörgås, kaffe och te. Anmälan till Carolina senast den 22 juni, boc.johnsson@telia.com eller 070-3534855.

måndag den 3 maj 2021
Guvernörens majbrev
Läs vad vår guvernör Louise Giljam har att meddela nu i maj månad.
Guvernörens Majbrev 2021.pdf

onsdag den 27 januari 2021
LATHUND PR MATERIAL FÖR KLUBBARNA D2410
LATHUND PR MATERIAL

måndag den 16 november 2020
Nytt från Rotary Doctors okt- 2020
Nytt från Rotary Doctors okt-20

torsdag den 30 april 2020
Nytt från Rotary Doctors april 2020

fredag den 17 april 2020
Informationskampanj om Corona
Upprop om stöd

onsdag den 26 maj 2021
Tidningsklipp Barometern 210526

tisdag den 30 mars 2021
Vi fick ett tackbrev från NAFGEM
NAFGEM - Network Against Female Genital Mutilation - (Nätverk mot kvinnlig könsstympning) är en oberoende, frivillig sk NGO-organisation

tisdag den 9 mars 2021
Pressmeddelande
Bit för bit i Nybro, också 2021

Nybro Glasriket Rotaryklubb anordnar även i år aktiviteten Bit för Bit. Under sommarmånaderna maj t.o.m. september 2021 har du möjlighet att upptäcka Nybro på ett nytt sätt, till fots eller på cykel.
- Vi ser ett ökat intresse för att vara utomhus och vill på detta sätt uppmuntra Nybroborna att ge sig ut på upptäcktsfärd i vår fina stad, säger klubbens president Inger Gunnarsson. I år är det dessutom Friluftslivets år, vilket gör att den här typen av aktiviteter passar extra bra.
Årets bildgåtor består av portar, grindar och entréer. ”Bit för bit” är en av flera initiativ för att locka ut Nybroborna. Andra exempel är ”Skoj på hoj” och ”Hitta ut”. Ju fler möjligheter, desto bättre!
- Den som väljer att köpa ett promenadpaket får inte bara en trevlig upplevelse, utan bidrar också till utrotningen av polio och till läkarinsatser i Kenya, berättar Inger Gunnarsson. Inkomsten från ett paket räcker till att ge fem barn ett fullgott skydd mot polio. Dessutom bidrar många sponsorer med pengar.
Genom att delta i Bit för Bit får man både motion och anledning att se sin stad med nya ögon. Samtidigt hjälper man andra, eftersom Nybro Glasriket Rotaryklubb skänker hela överskottet till Rotary Doctors och End Polio Now. Ett promenadpaket kostar 60 kronor och kan bland annat köpas i Bohmans bokhandel och hos Grattes.

Inger Gunnarsson
tel: 070 51 55 314