Den gamla anrika byggnaden firade sitt 100-års jubileum 2013. Invigningen av Odd Fellowhuset ägde rum
den 25 oktober 1913 som ett resultat av ett trettiotal Odd Fellowmedlemmars gemensamma ansträngningar
och uppoffringar för att i huset få tillgång till ett "eget hem". Byggnaden ritades av arkitektkollegorna Ragnar
Östberg och Carl Westman, två goda vänner, som på det sättet möttes i Nyköping för rita den pampiga
byggnad som idag, utöver klubblokaler, butiker och lägenheter också är mötesplatsen för de båda
rotaryklubbarna Nyköping Gripen och Nyköping Öster.

Bankgiro:  5064-4947
Swish:      123 007 5705  Klubben
                 1234 46 69 18 Sörmlandslägret

Intresserad av Rotary och vill veta mer!?
Då är du varmt välkommen som gäst på någon av våra luncher som äger rum måndagar klockan 11.45-13.00.
Vi träffas 11.45 för att mingla en liten stund innan vi sätter oss till bords klockan 12.00. Omkring 12.30 har vi ätit färdigt
och då startar själva mötet, som brukar innehålla lite information, samt något intressant föredrag.

Datum samt program för våra möten är listade nedan till höger.
Varmt välkommen!

Vill du veta mer om vår klubb rekommenderas länken nedan:
Nyköping Öster Rotaryklubb - ett attraktivt nätverk i tiden!

Klubbartiklar
onsdag den 1 juli 2015
Klubbens standar

Ernst Merck - Första ångbåten som korsade atlanten. För att läsa mer om historien bakom "Ernst Merck", klicka på rubriken ovan.

Klubbprogram

måndag den 25 november 2019
U137 - En patrullbåtschef minns tillbaka

måndag den 9 december 2019
Årsmöte och lunch

onsdag den 11 december 2019
Årets Fest

SAVE THE DATE!

Boka redan nu den 11 december i din kalender för Årets Fest, Årsfesten!

Just nu jobbar klubbmästeriet för fullt med förberedelserna inför vår fest, som går av stapeln onsdagen den 11 december kl. 18.30 på Kumlins, mitt i Nyköping på Stora Torget med ingång från Slottsgatan.

Och fest ska det bli, med buffé, bar och musik, kryddat med trevlig samvaro.

Ta gärna med Swish.

Vi startar med lite förmingel kl. 18.30 och efter det fortsätter vi med mat och dryck.

Kalaset kostar 300: -, inklusive dryck till maten (ett glas öl eller vin). Vill du ha nåt mer att dricka, beställer du i baren och betalar själv. Kontant eller varför inte med Swish.

Anmäler dig gör du enklast på hemsidan, www.rotary.se/nykoping-oster/home/, men om du får problem med det, direkt till Anders på andersgsundby@gmail.com, eller på tfn 0705 68 79 21, så ser han till att du hamnar på deltagarlistan.

Din anmälan vill vi ha så snart som möjligt, men absolut senast den 6 december!

VARMT VÄLKOMMEN!

Klubbmästeriet

Lisa & Tina

E-post: nykoping-oster@rotary.se

Odd Fellowhuset
Odd Fellows gränd 1
61132 Nyköping

Mats Hallberg, f d golfproffs, välkänd profil i Nyköpings Golfklubb och expert-kommentator på C More, kåserar kring "Sport i TV/paddan".
2019-11-18 12:00