President: Per Jacobsson

Ödeshögs Rotaryklubb har sedan starten 1976 arbetat för Rotarys ideal och för att våra medlemmar ska har trevligt tillsammans. Det vill jag fortsätta med genom ett bra programarbete och att vi syns utåt vid ex. Julskyltningen i Ödeshög, på vår hemsida och på Facebook. Dessutom ska vi vara med och utveckla de projekt som vi deltar i för att göra skillnad både lokalt och internationellt.

Vi delar årligen ut stipendier till elever på Lysingsskolan, vi har också stött Kulturskolan på olika sätt och deltagit i projektet Yrkesmentorer för våra nyaanlända. I år har vi skänkt reflexvästar till föreskoleklasserna för att de ska synas bättre i trafiken. Norrköping Rotaryklubb Louis De Geer arbetar för att hindra könsstympning i Tanzania och i det projektet (NAFGEM) deltar vi genom att sälja ljus vid Julskyltningen i Ödeshög och på Heda marknad. Vi höll också en välgörenhetskonsert den 26 maj 2019 till stöd för NAFGEM. Inom det internationella Rotaryarbetet (Rotary Foundation) stödjer vi särskilt Polio Plus och Rotary Doctors för sjukvårdsinsatser i Kenya. Vi stödjer också Världens barn.
Välkommen att engagera dig i Rotary och i Ödeshögs Rotaryklubb!

 

 

VAD ÄR ROTARY?

Rotary är en organisation för samhällsengagerade personer med olika yrkesbakgrund, kön, ålder, religion och etnisk tillhörighet, som gör humanitära insatser och arbetar för att främja samförstånd, goodwill och fred i världen.

LÄS MER

MÖTESINFORMATION

Ordinarie mötesplats:

Dinners
Östgötaporten
59931 Ödeshög

Ordinarie mötestid: Torsdagar 12:15

Hitta hit:
Ingen bild
Nästa möte:

Madeleine Dahl: Skolhälsovården i Ödeshög
2020-01-30 12:15