President: Michael Cornell

Ödeshögs Rotaryklubb har sedan starten 1976 arbetat för Rotarys ideal och för att våra medlemmar ska har trevligt tillsammans. Det vill jag fortsätta med genom ett bra programarbete och att vi syns utåt vid ex. Julskyltningen i Ödeshög, på vår hemsida och på Facebook. Dessutom ska vi vara med och utveckla de projekt som vi deltar i för att göra skillnad både lokalt och internationellt.

Vi delar årligen ut stipendier till elever på Lysingsskolan, vi har också stött Kulturskolan på olika sätt och driver projektet Yrkesmentorer för våra nyaanlända. Norrköping Rotaryklubb Louis De Geer arbetar för att hindra könsstympning i Tanzania och i det projektet (NAFGEM) deltar vi genom att sälja ljus vid Julskyltningen i Ödeshög och Heda marknad. Inom det internationella Rotaryarbetet (Rotary Foundation) stödjer vi särskilt Polio Plus och Rotary Doctors för sjukvårdsinsatser i Kenya. Vi stödjer också Världens barn.

 

 

VAD ÄR ROTARY?

Rotary är en organisation för samhällsengagerade personer med olika yrkesbakgrund, kön, ålder, religion och etnisk tillhörighet, som gör humanitära insatser och arbetar för att främja samförstånd, goodwill och fred i världen.

LÄS MER

MÖTESINFORMATION

Ordinarie mötesplats:

Dinners
Östgötaporten
59931 Ödeshög

Ordinarie mötestid: Torsdagar 12:15

Hitta hit:
Ingen bild
Nästa möte:

Vårterminen startar 17/1. Karl-Gustav Johansson, ordf. i ÖBO berätttar om bostadsbyggandet i kommunen
2019-01-17 12:15