President: Michael Cornell

Ödeshögs Rotaryklubb har sedan starten 1976 arbetat för Rotarys ideal och för att våra medlemmar ska har trevligt tillsammans. Det vill jag fortsätta med genom ett bra programarbete och att vi syns utåt vid ex. Julskyltningen i Ödeshög, på vår hemsida och på Facebook. Dessutom ska vi vara med och utveckla de projekt som vi deltar i för att göra skillnad både lokalt och internationellt.

Vi delar årligen ut stipendier till elever på Lysingsskolan, vi har också stött Kulturskolan på olika sätt och driver projektet Yrkesmentorer för våra nyaanlända. Norrköping Rotaryklubb Louis De Geer arbetar för att hindra könsstympning i Tanzania och i det projektet (NAFGEM) deltar vi genom att sälja ljus vid Julskyltningen i Ödeshög och vid årets Heda marknad. Inom det internationella Rotaryarbetet (Rotary Foundation) stödjer vi särskilt Polio Plus och Rotary Doctors för sjukvårdsinsatser i Kenya. Vi stödjer också Världens barn.

Dinners
Östgötaporten
59931 Ödeshög

Ordinarie mötestid: Torsdagar 12:15

Besök på Väderstad AB. OBS! Annan tid och plats.
2018-11-22 09:30