Välkommen till Ödeshögs Rotaryklubb!

Vi träffas och äter lunch tillsammans på restaurangen Dinners vid Östgötaporten på torsdagar klockan 12:15.

Är du medlem i Rotary - eller nyfiken på vilka Rotary är och vad vi gör - är du välkommen att kontakta någon av oss i klubben. Vår president heter Michael Cornell och finns på e-postadress:

michael-cornell@outlook.com

Välkommen till oss på ett besök!

Välkommen på vår välgörenhetskonsert 26 maj kl. 18.00 i Stora Åby Kyrka https://www.visitostergotland.se/sv/odeshog/278714/Valgorenhetskonsert-med-70-tals-musik/?fbclid=IwAR3JxY2Aw776HPE-H-RoClnnTThajF1P3NGwLUCGlEIRr4sZyPr92TiwcgI

Dinners
Östgötaporten
59931 Ödeshög