NYHETSARTIKLAR

Inställda möten tillsvidare

den 8 april 2020

Med anledning av den pågående Coronaepidemin har vår klubb beslutat att ställa in våra klubbmöten tillsvidare. 

LÄS MER
facebook share button twitter share button linkedin share button

Orust Rotaryklubbs utdelning av ungdomsstipendium idrott

den 8 april 2020

På grund av rådande läge med Coronavirus genomfördes den 27 mars en liten ceremoni av utdelning av Orust Rotary ungdomsstipendium idrott, till William Gustafsson. 

Vår president Kjell-Åke Eriksson hälsade oss varmt välkomna och öppnade med att informera William med föräldrar om Rotarys verksamhet. William tilldelades prischeck.

 

William Gustafsson är 18 år och uppvuxen på Ellös. Williams stora intresse är golf som han har spelat sedan 10 års ålder på Orust Golfklubb. William går andra året på Asperö Idrottsgymnasium med inriktning golf. William tävlar på junior elitnivå och kom topp 40 under Junior SM 2019 och blev Orust Golfklubb klubbmästare 2019. William har en dröm att få möjlighet att spela collegegolf i USA och sedan ta steget ut på de bästa proffstourerna.Vi önskar William lycka till med sin fortsatta karriär. 

LÄS MER
facebook share button twitter share button linkedin share button

 

 

VAD ÄR ROTARY?

Rotary är en organisation för samhällsengagerade personer med olika yrkesbakgrund, kön, ålder, religion och etnisk tillhörighet, som gör humanitära insatser och arbetar för att främja samförstånd, goodwill och fred i världen.

LÄS MER

KONTAKTINFORMATION

E-post: orust@rotary.se


MÖTESINFORMATION

Ordinarie mötesplats:

Orust Golfklubb
Morlanda 135
47493 Ellös

Ordinarie mötestid: Torsdagar 19:00

Hitta hit:
Ingen bild
Nästa möte:

Kommer snart