Vinterfåglar i Bohuslän

Tidpunkt:
Address:

Jan Uddén från Bohusläns museum tar oss med på en hisnande vinterresa i vårt Bohuslänska landskap.
Sidensvans av Jan Uddén
Vi vet inte om det kommer att bli en sträng vinter men det är rekordartat med rönnbär och därmed gott om mat för vissa av våra vinterfåglar.
Andra övervintrande fågelarter kommer att söka sig till oss människor. Vi kikar på vilka bevingade gäster som dyker upp vid fågelborden.
Vi kommer även att blicka ut över havet för att skåda vad som simmar, dyker och flyger därute.
Sillgrissla av Jan UddénFoto: Jan Uddén
Jan Uddén är ornitolog, ekolog och museipedagog. Hans stora intresse och expertområde är fåglarna i Bohuslän.

E-post: orust@rotary.se

Orust Golfklubb
Morlanda 135
47493 Ellös

Ordinarie mötestid: Torsdagar 19:00

Vad gör Polisen på Orust?
2019-12-12 19:00