NYHETSARTIKLAR

Pernilla Roséns ego

2018-03-19 - 2020-03-31

Pernilla Rosén
Den 9 mars 2018 var det dags att få höra mer om Pernilla Rosén när hon höll sitt ego-föredrag. Föredraget finns bifogat som pdf-presentation.

Under sitt föredrag citerade Pernilla ur Feng Shui för själen av Agneta Nyholm Winqvist:
"Föreställ dig ditt liv som ett vackert kärl fyllt av underbar energi. Fråga dig själv ofta: 'vad behöver jag för att må bra?' Se till att du fyller på ditt kärl. Det kan vara naturupplevelser, mat, sex, beröring, egen tid, en bra bok eller något annat du känner behov av, bara du vet svaret.
Kroppen vet alltid vad den behöver för att komma i balans. Det kommer alltid att finnas sprickor i kärlet där din livsenergi läcker ut, men se över dessa sprickor regelbundet och lär dig att lappa ihop dem. Om det känns för jobbigt – be någon om hjälp. Du kanske även kommer att få uppleva att livets kärl går i tusen bitar, men minns då att de allra vackraste kärlen inte sällan är de som har fått läka ihop efter en riktig krasch. Kärlet kommer aldrig bli sig riktigt likt igen men det kan många gånger bli bättre, orginellare och intressantare om du har lagat det med mycket kärlek, varsamhet och respekt."

Föredraget finns bifogat som pdf-presentation.

facebook share button twitter share button linkedin share button

VAD ÄR ROTARY?

Rotary är en organisation för samhällsengagerade personer med olika yrkesbakgrund, kön, ålder, religion och etnisk tillhörighet, som gör humanitära insatser och arbetar för att främja samförstånd, goodwill och fred i världen.

LÄS MER

KONTAKTINFORMATION

E-post: osteraker-forstafrukost@rotary.se


MÖTESINFORMATION

Ordinarie mötesplats:

Folkets hus
Stationsgränd 3-5
18450 Åkersberga

Ordinarie mötestid: Fredagar 07:15

Hitta hit:
Ingen bild
Nästa möte:

Kommer snart