Klubbprogram
fredag den 21 februari 2020
Teddy från Afrika
Du har kanske sett honom bakom disken på Frameland i Åkersberga.
Tewodros Zakariya Abdi (kallad Teddy) kommer från Etiopien och gör stiliga inramningar till tavlor i svenska hem. Dessutom är han involverad i ett frisbee-golf-projekt i Afrika. Hör hur han hamnade här och se hans senaste Afrika-bilder!

Klubbartiklar
fredag den 6 april 2018
Namasté
Morgonens överraskning: programändring - Cecilia Marberg från företaget "InCare of You" föreläser om yoga.

måndag den 19 mars 2018
Pernilla Roséns ego
Pernilla Rosén
Den 9 mars 2018 var det dags att få höra mer om Pernilla Rosén när hon höll sitt ego-föredrag. Föredraget finns bifogat som pdf-presentation.

fredag den 30 september 2016
Njutning för alla sinnen
- En pralin ska vara en njutning för alla sinnen, menar Anna Ärlig och Lotta Sunnås-Everaere som är upphovskvinnorna bakom Bönan och Roten och varumärket Coeur de Praline.

fredag den 16 september 2016
Välj integration
Välj ingegration, delaktighet och aktivitet! Tove Eriksson blev inbjuden till Österåker Första Frukost Rotaryklubb för att berätta mer.

fredag den 26 augusti 2016
Mia tar över