NYHETSARTIKLAR

Rotaryhjulet på plats

2019-10-14

Skylt på Eksjöhofgårds Värdshus
När Sävsjö RK flyttade lunchmötena från Ljunga Park till Eksjöhofgårds Wärdshus för drygt ett år sedan kom aldrig skylten som talar om att ”Rotaryklubben har sina sammanträden här” med.

Därför kan vi nu säga ”Äntligen”, för i måndags, 14/10 2019, var det första gången de som var med på lunchmötet då, kunde se den gamla skylten på sin nya plats. Det är vår medlem Bo Arvidsson, som snyggat till skylten, gjort en ställning till den och satt upp den vid entrén in till värdshusets östra flygel, där vi träffas.

Det blev bra och nu kan även andra värdshusgäster se var Sävsjö Rotaryklubb träffas.

facebook share button twitter share button linkedin share button

Eksjöhovgårds Värdshus
Eksjöhovgård 4