NYHETSARTIKLAR

Träcentrum i Nässjö

2018-12-03

Sedan början av 1990-talet är Nässjö landets Träcentrum genom stiftelsen Träcentrum, som driver verksamheten via Träcentrum AB. Det berättade Ulrika Wikander, marknadsansvarig på Träcentrum AB när hon gästade lunchmötet 3 december. På Träcentrum utbildar och kompetenshöjer man de som vill lära sig mer om produktion och design inom trä- och möbelbranschen. Man ordnar även arbetsmarknadsutbildningar, bland annat för nysvenskar, och en stor verksamhet år konferenser och möten i Träcentrums ändamålsenliga lokaler.

facebook share button twitter share button linkedin share button

Eksjöhovgårds Värdshus
Eksjöhovgård 4