Klubbprogram
måndag den 28 maj 2018
Presentation av VISAM Arena
 
måndag den 11 juni 2018
5G och Fjärrvärme
 
Klubbartiklar
måndag den 7 maj 2018
Rotary bjöd på tårta

På Valborgsmässoafton har det blivit tradition att Sävsjö Rotaryklubb bjuder de som bor på Bryggaren på kaffe och tårta och körsång.Jan Holmqvist hälsade alla pensionärer och kyrkokören välkomna. Till tårtan bjöds det också på vårsånger av en del av Sävsjö kyrkokör under ledning av Jarri Ederth. Kören inledde med ”Längtan till landet” eller ”Vintern rasat ut”, som kanske fler känner den som. När vintern var borta kom de välbekanta vårsångerna på rad. Klubbpresidenten tackade kören, pensionärerna som kom och lyssnade och åt av tårtan och de medlemmar som hjälpte till och önskade alla en god fortsättning på den vår, som i alla fall kommit i gång lite smått.

Klubbens president, Jan Holmqvist, hälsade både pensionärerna och Sävsjö kyrkör välkomna

 
måndag den 23 oktober 2017
"Vår" Rotarydoktor på besök

På Sävsjö RK:s lunchmöte 23 oktober var Agneta Runbom gäst och föreläsare. Hon är verkligen en klippa när det gäller att ställa upp för Rotarys Läkarbank. När hon var i Kenya för ett par månader sedan var det nämligen 13:e gången hon var ute på uppdrag och några gånger på Sävsjö RK:s uppdrag.

 
måndag den 4 september 2017
Projekt parcykel
Med hjälp av den populära Lantmännenkepsen gjordes idag en insamling till Sävsjö Rotarys projekt, Parcykel till äldreboende. Här ser ni det glada gänget som är väldigt nöjda med dagens insats. 
 
torsdag den 8 juni 2017
Vår första RYLA-stipendiat

RYLA är en verksamhet inom Rotary som vänder sig till unga ledare. När det drog ihop sig till RYLA-seminarium i Nässjö i våras bestämde styrelsen i Sävsjö RK att dela ut ett stipendium i form av deltagande i seminariet. Viktor Holst utsågs till stipendiat och på lunchmötet 29 maj kom Viktor och berättade om både sig själv och seminariet 
måndag den 5 juni 2017
Hole in one på Rotarygolfen

Årets upplaga av Rotarygolfen på Vetlanda GK blev en succé. 34 lag kom till start, vilket innebär cirka 130 spelare. För dagens prestation svarade Jesper Starck, som på banans åttonde hål slog alla golfares drömslag, ett hole in one.
Hole in one
Tävlingsförutsättningarna var de bästa med finfina banor, bra golfväder och perfekt service till spelarna med utspisning på tävlingsområdet, lunch direkt efter tävlingens slut, prisutdelning och en hel dags trevlig samvaro med kända och okända. Arrangörer var Vetlanda RK, Vetlanda Njudungs RK och Sävsjö RK. 

 
RSS FLÖDE
måndag den 21 maj 2018
Final Exam

After a grueling year of preparation, t...

 
torsdag den 17 maj 2018
Creating a family

After fleeing conflict in their own countrie...

 
 
tisdag den 24 april 2018
Rotary website wins Webby Award

Rotary.org wins Webby People's Voi...

 
fredag den 20 april 2018
Former First Lady Laura Bush to speak at Rotary convention

Former First Lady Laura Bush to spe...

 

VAD ÄR ROTARY?

Rotary är en organisation för samhälls-engagerade personer med olika yrkesbak-grund, kön, ålder, religion och etnisk till-hörighet, som gör humanitära insatser och arbetar för att främja samförstånd, good-will och fred i världen.

LÄS MER

MÖTESINFORMATION

Ordinarie mötesplats:

Ljunga Park
Sanatorievägen 6
57635 Sävsjö

Ordinarie mötestid: Måndagar 12:00

Hitta hit:
Ingen bild
Nästa möte:

Presentation av VISAM Arena
2018-05-28 12:00