President: Pär Bönnestig

Verksamhetsåret 2018-2019 har jag förtroendet att vara president över Skövde Hertig Johan Rotaryklubb. Jag har varit medlem i Hertig Johan Rotaryklubb sedan 2014, jag har haft sekretararrollen och varit programansvarig.

Orsaken till att jag är med i Rotary är för att det är en organisation för samhällsengagerade personer med olika yrkesbakgrund, kön, ålder, religion och etnisk tillhörighet, som gör humanitära insatser och arbetar för att främja samförstånd, goodwill och fred i världen.

Mitt motto för året lyder:
 En kan göra lite – fler kan göra skillnad!

Vår klubb ska vara välkomnande med målsättning att samla engagerade personer med erfarenhet från skiftande yrkesroller för att utvecklas och tillsammans göra skillnad genom olika lokala och globala projekt.

”Våra möten ska vara meningsfulla och roliga”

Scandic Billingen
Trädgårdsg 10