Klubbprogram
måndag den 26 augusti 2019
Ny saluhall i Skövde - Make Skaraborg great again!
Mattias Hägg berättar om sitt projekt med en ny saluhall i Skövde och hans satsning på Make Skaraborg great again.

måndag den 2 september 2019
Framtidens arbetskraft- dagens praoelever
Åsa Axelsson berättar om hur kommunen arbetar med kompeternsförsörjning, mentorskap och prao för eleverna på Skövdes skolor

måndag den 16 september 2019
Vad händer hos polisen i Skövde idag?
Oscar Svantesson, ny polischef, i Skövde berättar om hur man arbetar inom polisen med trygghet och förebyggande av våldsbrott.

måndag den 23 september 2019
Hållbart samhälle

måndag den 30 september 2019
Från Värsås, till Qatar via Skövde och Stockholm
Camila Rickstrand, den inspirerarande ägaren av Konferens och Event i Skaraborg, samt grundare av Skaraborg Sessions berättar om sitt företag, med fokus på spännande anekdoter och vilka utmaningar hon möter som företagare.

Scandic Billingen
Trädgårdsg 10
54130 Skövde

Ordinarie mötestid: Måndagar 12:00

Ny saluhall i Skövde - Make Skaraborg great again!
2019-08-26 12:00