Klubbprogram
måndag den 24 september 2018
Ulf Johansson,Frivilligarbetare i Östra Skaraborg
Ulf Johansson vid Frivilligarbetare i Östra Skaraborg informerar om föreningen och dess arbete som God man bl.a.

måndag den 1 oktober 2018
Guvenörsbesök

måndag den 8 oktober 2018
Patrik Johansson, Träningskonsulten
Patrik Johansson från Träningskonsulten berättar om sitt företag och ger friksvårdstips.

måndag den 15 oktober 2018
Sophie Nohlberg från IOdesk. "Chatbottar är inte något för framtiden, chattbottar är redan här!"
Sophie Nohlberg från företaget IODesk berättar om sin resa in i GSPs inkubator och om varför Artificiell Intelligens, AI, är här för att stanna.

måndag den 12 november 2018
Jens Pryts "att raportera från VM-fotboll
Jens Pryts, reporter på Sveriges Radio P4 Skaraborg till vardags berättar om sitt uppdrag att rapportera från Fotbollsvm i  somras i Ryssland.

RSS FLÖDE
måndag den 24 september 2018
Rotary and UN honor trailblazing young leaders

torsdag den 20 september 2018
Teaching to save babies

torsdag den 6 september 2018
2019-20 Rotary president selected

Rotary är en organisation för samhälls-engagerade personer med olika yrkesbak-grund, kön, ålder, religion och etnisk till-hörighet, som gör humanitära insatser och arbetar för att främja samförstånd, good-will och fred i världen.

Scandic Billingen
Trädgårdsg 10