Sollentuna

Detta är Sollentuna Rotaryklubb
Vi är ca 60 medlemmar idag med varierande ålder, kön, bakgrund, yrken och intressen vilket gör att vår klubb både internt och externt uppfattas som en mycket vänskaplig och trevlig Rotaryklubb. I vår klubb är kamratskap, mångfald och ledarskap viktigt. Det finns stor energi och driv hos alla våra medlemmar och det gör våra lunchmöten mycket aktiva.

Varje onsdag får du ta del av ett intressant föredrag av hög kvalitet som ökar vår kunskap och ger tillfälle för reflektion. Du får även möjlighet att träffa många människor i olika befattningar i sina yrkesroller. Kom gärna och besök oss som gäst en onsdagslunch kl 12:00 där vårt möte sedan avslutas ca. kl 13:15.

Utöver luncherna ordnar vi studiebesök, resor och andra aktiviteter för att utveckla och stärka klubbandan.

Välkommen!

onsdag den 15 juli 2020

onsdag den 22 juli 2020

onsdag den 29 juli 2020

onsdag den 5 augusti 2020

onsdag den 12 augusti 2020

tisdag den 10 mars 2020
Shelterbox
Gåvobevis till Rotary Sollentuna för stöd som givits till Shelterbox.

Shelterbox

måndag den 3 februari 2020
Se Bill Gates uppmaning till fortsatt arbete med End Polio Now!
Se Bill Gates film med stöd och uppmaning till fortsatt arbete för att utrota polio i världen!https://cdn2.webdamdb.com/md_cqc99RXkyNe6.mp4?1579559350

tisdag den 17 december 2019
Diplom till Rotary Sollentuna
Ett bevis på uppskattning från TRF för vår finansiella support till End Polio Now

tisdag den 22 oktober 2019
End Polio Now

En dag – Ett fokus – End Polio Now!

Torsdagen den 24 oktober 2019 uppmärksammade Rotary över hela världen initiativet och arbetet med att utrota polio.

söndag den 20 oktober 2019
Läsning på särskilda boenden
Medlemmar i Rotary Sollentuna turas om att varje vecka läsa på Edsbergs äldreboende (onsdag förmiddag) och Rådans ädreboende (onsdag eftermiddag) som är två särskilda boenden i Sollentuna.

Utbytesstudent
Vi har som tradition att erbjuda en student att få möjlighet till att studera ett år utomlands. Under tiden vår student är utomlands tar vi emot en utbytesstudent vår klubb. Ett mycket uppskattat utbyte för våra ungdomar om du är mellan 15-17 år.

Kvinnojouren i Sollentuna

Vår klubb stödjer Kvinnojouren i Sollentuna genom att vara medlem årligen.

Stipendium till elev vid Rudbecks Gymnasium

Varje år överlämnar vi ett stipendium till en elev som gjort de bästa förbättringarna under året. Ett uppskattat inslag för Rudbecks gymnasium. Vår president överlämnar stipendiet vid en liten ceremoni på skolan.