Stenungsund

Välkommen till Stenungsunds Rotaryklubb!

Äntligen har vi återupptagit våra fysiska lunchmöten på Stenungsbaden Yacht Club! Vi träffas varje helgfri måndag klockan 11:30! Vi minglar en stund, äter en välsmakande lunch i vår egna restaurangavdelning och lyssnar efter detta på ett intressant föredrag. Håll utkik i din E-postlåda eller via SMS. Stenungsunds Rotaryklubb har cirka 50 medlemmar från Tjörn, Stenungsund och Orust.

President - Katarina Nielsen, 0725-17 00 19
Klubbmästare - Robert Larsson, 0706-55 69 55
Programansvarig - Maria Renfors, 0709-83 91 07

måndag den 27 september 2021
Carl Besslinger och Susanne Arvidsson, Polisen

Carl Besslingen och Susanne Arvidsson, Polisen

Träffa
Susanne Arvidsson, ny lokalpolisområdeschef i södra Fyrbodal, och vår kommunpolis Carl Besslinger!

Lokalpolisområde Södra Fyrbodal omfattar kommunerna Stenungsund, Tjörn och Orust. Hör Susanne och Carl berätta om sina respektive ansvarsområden, läget i regionen och visioner för framtiden.

fredag den 1 oktober 2021
Rotaryfest

Äntligen får vi plocka fram festkläderna och damma av finskorna;

Fredagen den 1:e oktober är du och din respektive/vän varmt välkomna till en festlig kväll på Stenungsögården.

Vi träffas klockan 19.00 och startar med mingel och mousserande vin. Senare bjuds på trerätters middag och musikalisk underhållning i form av quiz med Niklas Carlsson.

Anmälan och betalning, 250 kronor per person, emotses senast den 29 september.

Anmälan via denna länk: Höstfest, 1:e oktober 2021 | Stenungsunds Rotaryklubb (rotarystenungsund.com)

Festkommittén

måndag den 4 oktober 2021
Johanna Nordqvist, medicinskt ansvarig sjuksköterska Sts
Johanna Nordqvist, MAS Stenungsund

Under pandemin fick kommunens medicinskt ansvariga sjuksköterska, vardagligt kallad MAS:en, en viktig roll i att säkerställa att rutiner och instruktioner uppdaterades och anpassades enligt Folkhälsomyndighetens rekommendationer och alla verksamheters behov.

Hör Johanna berätta om de utmaningar hon stött på och lärdomar hon dragit sedan de första konstaterade fallen i Sverige.

måndag den 11 oktober 2021
Viktor Thorsson, årets unga företagare Stenungsund

Viktor startade bolaget VT bygg hösten 2019 och uppmärksammades i år som årets unga företagare i Stenungsund. Bolaget gör ”allt inom byggnation och tar gärna på sig jobb som är lite utmanande, eftersom de tycker utmaningar är kul.” En annan framgångsfaktor han framhåller är att eftersom han har varit noga med att inte fastna i en klara-sig-själv-mentalitet och gärna tagit råd och hjälp från andra. På så sätt har han undvikit många nybörjarmisstag.

Varför valde Viktor att starta eget? Vad har varit viktigast under bolagets utveckling och hur ser framtidsplanerna ut? Hur är det att driva företag som ung inom byggbranschen? Om detta och mer får Viktor Thorsson berätta måndagen den 11 oktober.

Viktor Thorsson

måndag den 18 oktober 2021
Jessica Waller, näringslivschef Stenungsund
Den här måndagen gästas vi av Stenungsunds kommunens nya näringslivschef Jessica Waller och sektorchefen för stödfunktioner, Marcus Starcke.

onsdag den 8 september 2021
Gästvärdar 2021-2022

Lista över klubbens värdar under innevarande Rotaryår.

Här kan du se vilka som skall vara gästvärdar under rotaryåret 2021-2022. Du ser också vad som förväntas av dig.