Klubbprogram
måndag den 26 augusti 2019
Christer Andersson, STO-mässan
STO-Mässan 5-7 September 2019
Alla aktörer på den lokala marknaden skall lära känna varandra bättre. Genom en mässa där man har möten för utställarna både före och efter mässan kommer kontakter att knytas, affärer att göras, allt för att stärka det lokala näringslivet. Vi vill bidra till en ökad förståelse mellan näringslivet, föreningar, organisationer samt den offentliga sektorn. Christer Andersson, "mässgeneral", berättar mer om mässan.

 
måndag den 2 september 2019
Klubbråd

Klubbråd - Vad innebär det att vara "rotarian"?

Resultaten från klubbenkäten redovisas - hoppas alla tagit tillfället i akt för att påverka och svarat.

Med enkäten som grund blickar vi framåt och diskuterar mötestider, mötesplats, aktiviteter och mötenas innehåll men kanske framförallt, vad innebär det att vara rotarian.
 
fredag den 6 september 2019
Klubbmästerskap i Golf

Klubbmästerskap i Golf - Stenungsunds Rotaryklubb


Fredagen den 6:e september kommer vi att spela klubbmästerskap i golf på Tjörns Golfklubb. Första start är klockan 13.00 och vi har bokat 4 stycken 4-bollar. Om man vill (är ju alltid trevligt) så äter vi en gemensam lunch, klockan 12.00, som en bra uppladdning. Alla medlemmar i Stenungsunds Rotaryklubb är hjärtligt välkomna att anmäla sig, oavsett form och handicap.

Tävlingsregler för KM;
Vi kommer att spela ”slaggolf” vilket innebär att man inte kan få mer än 5 slag mer än hålets par och att man får dra av sitt handicap (antalet slag) från sin bruttoscore, för att få en s.k. ”nettoscore”. Vid samma nettoresultat vinner alltid den som har lägst handicap. Du kan välja om du vill spela röd eller gul tee. Ta gärna med någonting som vi kan ha till prisbordet!

Anmälan på https://rotarystenungsund.com/aktiviteter/rotary-km-i-golf-6-9-pa-tjorns-gk/  

 
måndag den 16 september 2019
Kicki Nordberg, Stenungsunds Kommun

Kicki Nordberg - Kommunchef i Stenungsunds Kommun

 
måndag den 7 oktober 2019
Erica Hultmark, Stenungsbaden

Hon skall ta Stenungsbaden till högre höjder...


Erica Hultmark heter Stenungsbaden Yacht Clubs nya VD! Erica är 44 år och är till vardags bosatt i Göteborg, men tillbringar somrarna i ett hus utanför Stenungsund.

Hon kommer senast från rollen som Regional Director Operations inom First Hotels och har en gedigen bakgrund inom hotellbranschen. Erica kommer att berätta mer om sig själv men framför allt kommer hon att prata om framtiden för hotellet och vad hon kommer att fokusera på i rollen som verkställande direktör.

 
Klubbartiklar
torsdag den 8 augusti 2019
Gästvärdar 2019-2020

Lista över klubbens värdar under innevarande Rotaryår.

 
måndag den 13 augusti 2018
Gästvärdar 2018-2019
Lista över klubbens gästvärdar under innevarande Rotary-år.
 

VAD ÄR ROTARY?

Rotary är en organisation för samhällsengagerade personer med olika yrkesbakgrund, kön, ålder, religion och etnisk tillhörighet, som gör humanitära insatser och arbetar för att främja samförstånd, goodwill och fred i världen.

LÄS MER

KONTAKTINFORMATION

E-post: stenungsund@rotary.se


MÖTESINFORMATION

Ordinarie mötesplats:

Stenungsbaden Yacht Club Hotel
Södra Stenungsön 106
444 48 Stenungsund

Ordinarie mötestid: Måndagar 11:45

Hitta hit:
Ingen bild
Nästa möte:

Christer Andersson, STO-mässan
2019-08-26 11:45