Stenungsund

Välkommen till Stenungsunds Rotaryklubb!

På grund av den rådande pandemin håller vi endast digitala möten just nu! Håll utkik i din E-postlåda eller via SMS. Stenungsunds Rotaryklubb har cirka 50 medlemmar från Tjörn och Stenungsund.

President - Bengt Hallberg, 0738-71 50 00
Klubbmästare - Kerstin Malm-Andersson, 0706-10 49 57
Programansvarig - Robert Larsson, 0706-55 69 55

måndag den 17 maj 2021
Olof Lundberg S KSO Std
Digitalt föredrag via Gogle Meet.
Olof Lundberg S, Kommunstyrelsens ordförande i Stenungsund, berättar om sig själv och sina visioner med Stenungsunds kommun.

måndag den 24 maj 2021
Aroma Frukt & Grönt. VD Hans Bågenholm
Digitalt föredrag via Google Meet.
Frukt & Grönt företaget Aromas VD Hans Bågenholm berättar om frukt- och gröntbranschen i stort och hur företaget Aroma har lyckats att etablera sig som en maktfaktor i en stentuff konkurrens.

måndag den 31 maj 2021
EGO Olof Beckman.
Digitalt:Vår rätt så nya medlem Olof Beckman håller EGO-föredrag,skall bli spännande o höra på honom.

måndag den 7 juni 2021
Vapnö Gård. VD Lennart E Bengtsson
Digitalt föredrag via Google Meet.
Lennart Bengtsson, grundare och VD av Vapnö Gård, berättar om företagets nuläge, bakgrund och framtidsplaner och han kommer också att prata om cirkulär ekonomi,nytta för oss alla.

måndag den 14 juni 2021
Jessica Roos Ramquist Boken om Hedvig.
Digitalt:Jessica Roos Ramquist berättar om sin bok som handlar om sin dotter Hedvig som har downs syndrom.