Stenungsund
ArticleView

NYHETSARTIKLAR

Gästvärdar 2021-2022

Lista över klubbens värdar under innevarande Rotaryår.

Här kan du se vilka som skall vara gästvärdar under rotaryåret 2021-2022. Du ser också vad som förväntas av dig.

Om du har förhinder så kan du byta med annan medlem. Meddela i så fall detta till Klubbmästaren, Robert Larsson, på 0706-556955. Värdar hämtar i förrådet standar, klocka, lotter, vinster, registreringslista och placerar ut dessa. En sittande värd registrerar medan en värd, aktivt, tar emot medlemmar och gäster. Hela klubbmötet äger rum i vår matsal. Presidenten har en fast plats i matsalen med sekreterare till höger och föredragshållare/gäst samt programansvarig till vänster. Värdarna ser till att presidentbordet blir fullsatt. Kaffe/kaka hämtas av alla i stora matsalen. Värd presenterar dagens vinster och utför dragningen.

Klubbmöte och föredrag;
Värdar återlämnar materielen till förrådet, samt låser.