Foto: EBH

Stockholm City Första Frukost Rotaryklubb träffas varje tisdagsmorgon på hotell Scandic Anglais. Vi äter frukost tillsammans i restaurangens frukostområde och lyssnar därefter till ett inspirerande program en trappa upp. Scandic Anglais är beläget mellan Stureplan och Humlegården i centrala Stockholm.

Stockholm City First Breakfast Rotaryclub meets every Tuesday morning at the Scandic Anglais Hotel. We enjoy breakfast together in the restaurants breakfast area and then listen to an inspiring program upstairs. Scandic Anglais is located between Stureplan and Humlegården in the city center.

Klubbartiklar
onsdag den 22 januari 2020
Besök av vårt Rotarydistrikts distriktsguvernör Anders Johansson.

I tisdags den 21 januari fick vi besök av vårt Rotarydistrikts distriktsguvernör, DG, Anders Johansson.

Anders framhöll tre viktiga budskap: Rotary är ett av världens största yrkesnätverk, Rotary är dessutom en av världens största biståndsorganisationer, vi ska tala om hur bra vi är (alltså vara lite mindre svenska) och synas mer.

I vårt distrikt har vi ca 3.000 medlemmar, vilket är Rotarytätt med tanke på att det är 1,5 miljon innevånare i området.

Som uppskattning för vårt arbete delade Anders Johansson ut ett certifikat till vår president Eva B Henriksson. Vi tackar och bugar för det och för att Anders så trevligt berättade om sig och Rotary.

onsdag den 15 januari 2020
Monia Sturén berättade om rotariana
Monia Sturén berättade om rotariana i vårt frukostmöte den 14/1. Rotary startades 1905 av advokaten Paul Harris i Chicago för att bygga relationer och göra gott i samhället. I hela världen finns nästan 1,2 miljoner rotarianer i 35.890 klubbar. Vår klubb har 55 medlemmar och har funnits sedan 1986.

Våra kärnvärden är: * Integritet - vi uppfyller våra åtaganden, vi är att lita på. * Mångfald - vi speglar världen. * Gemenskap - vi bygger relationer och stöttar varandra. * Hjälparbete - vi identifierar behov lokalt, nationellt och internationellt - och agerar. * Ledarskap- vi agerar med våra kunskaper och vårt ledarskap.

Scandic Anglais
Humlegårdsgatan 23
10244 Stockholm

Ordinarie mötestid: Tisdagar 07:15