Klubbprogram
tisdag den 2 juli 2019
Sommarlunch på Grands veranda.

Varmt välkommen till Verandan varje tisdag kl 12.00 fram till och med den 13 augusti

För att underlätta vår egen och Grands planering vill vi att du anmäler dig senast kl 10.00 på måndagen, dagen före respektive lunchmöte, genom ett mail till Lena Hokfelt.

tisdag den 9 juli 2019

tisdag den 16 juli 2019

tisdag den 23 juli 2019

tisdag den 30 juli 2019

Klubbartiklar
fredag den 17 maj 2019
Första svenska kvinna att ha besökt världens alla länder!
För några veckor sedan klarade vår medlem Britt-Marie Boudrie av bedriften att ha besökt världens alla länder! Detta som första kvinna från Skandinavien och förmodligen som första kvinnliga Rotarymedlem (eftersom det bara finns 17 kvinnor i världen som varit i världens alla länder).

Britt-Marie blev intervjuad på Star FM Radio i veckan och det kan säkert vara av intresse för medlemmarna i vår klubb att lyssna på intervjun.

Britt-Marie kommer att hålla ett föredrag om sina resor på lunchen den 4 oktober.

Klicka här för att lyssna på intervjun med Britt-Marie!

torsdag den 3 januari 2019
Projektrapport 2018 Nepalprojektet
Projektrapporten och bildpresentation kan nu läsas på Klubbprojekt.

fredag den 28 september 2018
Möt Anders Johansson, DG 2019-2020
Anders Johansson, DG 2019-20Anders Johansson, klubbmedlem sedan 1992, är i år DGE, dvs vald för att bli Distriktsguvernör kommande Rotaryår 2019-2020.

Vi gratulerar Anders till den ansvarsfulla posten och ber honom ge några kommentarer om detta.

fredag den 15 december 2017
Stadgar för Rotary Stockholm Djurgården
Stadgar för Rotary Stockholm Djurgården och för Rotary Stockholm Djurgården ideell förening.

Genom avtal är stadgarna desamma för Rotaryklubben och för den ideella föreningen med samma namn.
Här nedan presenteras stadgarna för den ideella föreningen.

E-post: stockholm-djurgarden@rotary.se

Odd Fellows