Stockholm-Kista

KLUBBENS HISTORIA

Klubben chartrades (startades) 1979-10-20 av Anders Tuvehjelm.

Under många år höll klubben till i Electrumrestaurangen, Kista med lunch varannan vecka och frukost varannan, ett upplägg som anpassats för att de flesta i klubben var aktiva i yrkeslivet i Kista och även i många fall jobbade i husen bredvid.

När Electrumrestaurangen byggdes om och klubblokalen försavann flyttade klubbens möten till restaurang Zenit i Kista Science Tower (Sveriges högsta kontorsfastighet och fjärde högsta byggnad). I samband med detta bytte klubben också logo/flagga.

Då medlemsantalet gått ned under senare år och en betydligt större andel av klubbmedlemmarna numera är pensionärer möts klubben varannan vecka för lunch.

Föredrag och gäster är oftast relaterade till "Bling", en organisation för lokala startuppbolag där klubben stödjer projektet och agerar mentorer. Projektet stöds också av Rotarydistriktet.