Stockholm-Kista

PRESIDENT: Ted Johansson

President 2020/21 Ted Johansson och Past President Karin Nordin vid Corona-säkert presidentskifte utomhus i juni 2020.

Presidentskifte 12 juni 2020

Efter (väldigt) många år i klubben blev det dags för mej att ta över och driva presidentskapet under 2020/21. Det är en något decimerad klubb med 29 medlemmar och tyvärr alldeles för få är aktiva av dessa.

Vi håller igång ändå och drivs av vårt klubbprojekt Bling där vi stödjer stiftelsen Bling som stöttar startuppföretag i de utsatta stadsdelarna runt Kista. Projektet stöds även av Rotary på distriktsnivån (2350 Uppland).

Under året kommer vi försöka utvidga med ett nytt
klubbprojekt, Impact Järva.

Coronasituationen tillsammans med att många medlemmar är 70+ gör att fysiska möten är svåra att genomföra så vi har startat hösten med möten i Zoom för att ändå hålla igång verksamheten och låta klubbmedlemmarna mötas.

Vi välkomnar med glädje externa gäster till våra Zoom-möten, det är bara att eposta klubben för Zoom-länken till ett möte! Jag hoppas vi kan ses!

/Ted