Stockholm-Kista

NYHETSARTIKLAR

Höststart

Klubbmöte (Zoom) i Stockholm-Kista Rotaryklubb 20-08-21

Vår nytillträdde president Ted Johansson hälsade välkommen till höstterminens klubben första virtuella klubbmöte.

På grund av de krav som gäller för distansering och även pga. osäkerhet om tillgång till lämplig lokal kommer våra klubbmöten tills vidare att äga rum via Zoom fredagar varannan vecka (vecka med jämnt veckonummer) kl 12:30.

Vid mötet rapporterades att BLING har fått ett större tillskott av medel från Allmänna Arvsfonden som blir mycket värdefullt för den fortsatta verksamheten. Efter en diskussion konstaterades att uppskalningen av BLING och initiativet Impact Järva blir viktiga frågor för vår klubb under hösten.

Vår distriktsguvernör Soledad Aguilar Oddershede kommer att delta i klubbens Zoom-möte fredagen den 27 november.

Gunnar Björklund