Stockholm-Klara

tisdag den 5 maj 2020
Online möte med utbytestudent
Kate BlondiaTrots att vi i klubben inte längre kan träffas som vanligt har vi kunnat ses via nätet. I verktyget ZOOM höll vår utbytesstudent Kate Blondia från Michigan USA ett mycket trevigt och innehållsrikt föredrag om sig själv sin bakgrund, varför hon sökte just till Sverige via Rotary och hur hon haft det här i Stockholm och Sverige på i princip felfri svenska.
Vi önskar henne lycka till i framtiden

torsdag den 20 februari 2020
Intressen för UF breddar sig
Vår klubbens Yrkystjänst besökte UF seminariet på UF mässan 2020.

Intressen för UF breddat sig i år.

söndag den 9 februari 2020
Rotaryutbytesstudenter åkte på kryssning till Helsingfors
I fredags åkte 17 glada Rotaryutbytesstudenter på kryssning till Helsingfors.

måndag den 18 november 2019
Gåsmiddag i pelargången
I kväll hade vi kanske början på en ny tradition. Vi var 36 personer som  avnjöt en fantastisk gåsmiddag i pelargången. 17 medlemmar (av 27 ) var på plats med respeltive och vänner.
Vår utbytesstudent Kate Blondia från Michigan var en av våra gäster.

måndag den 16 september 2019
Ann-Charlotte Engdahl får Paul Harris Fellow utmärkelse
Under höstens andra möte förärades Ann-Charlotte Engdahl Paul Harris Fellow utmärkelse för sitt arbete i klubben av Past president Mats Hölcke

måndag den 3 juni 2019
Avslutning av terminen 2018-2019
I dag överlämnade Mats Hölcke presidentskapet till Adlan Elmurzaev och vi avtackade restaurangpersonalen i Terminus hotell sedan vi byter lokalen till hösten.

fredag den 22 mars 2019
30-års jubileum
I år är det 30 år sedan Stockholm Klara Rotaryklubb bildades och det firades med en härlig fest.