Stockholm Kungsholmen Frukost

fredag den 7 augusti 2020

fredag den 14 augusti 2020
Säsongspremiär
Efter sommarens fröjder samlas vi åter till frukost och gör avstamp för höstens aktiviteter.

fredag den 28 augusti 2020
Människohandel
Människohandel är en av de största brottsliga verksamheten i världen som narkotika- och vapenhandel. Personer som faller offer för människohandel behandlas som varor som säljs och köps och utnyttjas med ett syfte att tjäna pengar. Människor är mer lönsamma för kriminella strukturer än vapen eller narkotika eftersom de kan säljas många gånger.

NCEV (Nationellt Centrum mot mänsklig Exploatering och Våld) ger direkt stöd till offer för människohandel, arbetar förebyggande och utbildar yrkesverksamma om människohandel och våld frågor i Sverige och runtom i världen. NCEV kommer att  presenteras av sin grundare Elena Timofeeva.

fredag den 11 september 2020
Ung Företagsamhet
Whitlock UF Pitch

fredag den 18 september 2020
Ung Företagsamhet
Whitlock UF Pitch

fredag den 25 september 2020
Guvenörsbesök

fredag den 23 oktober 2020
Klubbinspiration

fredag den 30 oktober 2020
Round Table
Frukostsamvaro

fredag den 4 december 2020
Klubbinspiration

onsdag den 11 mars 2020
INSTÄLLDA MÖTEN
Våra fysiska klubbmöten är just nu ändrade till Zoom-möten pga Corona-läget
Vi tänker på allas bästa och hoppas på din förståelse.

Detta gäller tillsvidare
/Styrelsen

onsdag den 9 oktober 2019
Håll koll på kalendern
Hej allihop.
Glöm inte att hålla koll på vår kalender. Där kommer information upp om både våra och distriktets händelser.

tisdag den 17 september 2019
Aktiviteter
I vår klubb gör vi aktiviteter som hjälper vårt närområde och även sådant som är "bara kul". Här är några av de vi gjort den senaste tiden.

fredag den 8 juli 2016
Vår klubb
Vår klubb fyller nio år den 24 november 2020. Vi är idag trettio yrkesverksamma medlemmar och har en jämn fördelning mellan män och kvinnor. Vår vision är att vara distriktets mest attraktiva Rotaryklubb för yrkesverksamma inom två år.