Stockholm Kungsholmen Frukost

PRESIDENT:

People of Action and Fun in Kungsholmen

Trots att den tid vi nu befinner oss i är en av de djupaste kriser vi upplevt är jag hoppfull. Vi ska stötta elever vid Anna Withlocks gymnasium, bidra till en renare miljö och bidra i närsamhället med vårt engagemang. Det är nu vi har möjlighet att förändra och förbättra vardagen för de som behöver hjälp och stöd av dig och mig.

Med Rotary öppnar sig en hel värld fylld av inspirerande och kunniga ledare inom många olika yrkesroller. Alla med ett stort engagemang för ”Service above self” eller som vi säger på hemspråk ”Osjälviskt tjänande”.

Ett rotarymöte hos oss innebär en trevligt uppdukad frukostbuffé som avnjuts i goda vänner sällskap, en kort information om vad som händer inom Rotary samt ett ca 30 minuter långt föredrag på aktuellt tema. Du får nya insikter, perspektiv och lite inspiration att med hem inför helgen.

Genom medlemskapet är du välkommen in i ett globalt yrkesnätverk med över 1,2 miljoner medlemmar. Vi träffas minst en gång varje vecka i någon av de 32000 klubbar som är verksamma i över 200 länder.

Vi är ett socialt nätverk – lokalt och globalt – för yrkeskunniga, vill alltid vara i framkant – genom engagemang, jämställdhet och välgörenhet samt att göra det möjligt för många att få göra skillnad och utvecklas med människor från olika yrken i alla åldrar.

I styrelse och kommittéer arbetar vi för att klubbens engagemang och energi ska ge mervärde till oss medlemmar. Men också till verksamheter och aktiviteter som påverkar oss som bor och verkar på Kungsholmen.

Hur vill du göra skillnad med dina erfarenheter och kunskaper? Låt oss träffas till frukost för ett ”första” samtal om hur vi kan hjälpas åt att förverkliga ditt engagemang. Hör av dig, jag bjuder på frukosten om du inte redan är medlem.

Vi träffas på fredagar mellan klockan 07.10 till 08.30 på Hotel Courtyard by Marriott Stockholm Kungsholmen, Rålambshovsleden 50.

(MEN pga. covid-19 möts vi också på ZOOM från 07.50).

- Välkommen!

Conny Callin President, 2020–2021 conny.callin@me.com 070 536 38 14