Stockholm Kungsholmen Frukost

PROJEKT - VTT

Rotary Kungsholmen stödjer Tjejzonens verksamhet

”Jag vill inte ha någon hjälp, jag vill bara ha någon som lyssnar!”

TZ logga

Mentorskapsprogram i samarbete med Academic Power i Botkyrka

I ett samarbete med Botkyrka kommun bedrev Rotary Stockholm-Kungsholmen och Rotary Stockholm-Strand ett mentorskapsprogram för nyanlända akademiker.

END POLIO NOW!

SÅ NÄRA! Vi är så nära att utrota Polio för gott. Men än behövs våra bidrag och vi fokuserar därför våra internationella satsningar på just polioutrotning.

Kranti - en framtid för döttrar till sexarbetare i Mumbai

Under 2016 gav vi stöd till organisationen Kranti i Mumbai. Kranti ger döttrar till sexarbetare en möjlighet till socialt entreprenörskap genom att ge dem terapi, utbildning och gemenskap.

Maskrosbarn

Maskrosbarn verkar för att ge stöd till ungdomar i åldern 13-19 år som växer upp med föräldrar som missbrukar och/eller mår psykiskt dåligt.

Barnrehabiliteringscentret Limuru i Kenya

I samarbete med Sopot Rotary Club i Polen samt Stockholm Västra Rotaryklubb, har vi stött Barnrehabiliteringscentret Limuru i Kenya.

ERFA

Rotary Stockholm-Kungsholmen har en unik form av professionellt utbyte, ERFA.