PROJEKT - VTT

Trädåterplantering i Rumänien

2018-03-07

Återplanteringen av skövlad skog i Rumänien

Rotary Internationals President 2017-18  Ian Riseley, har uppmanat världens alla Rotaryklubbar att plantera minst ett träd per medlem under innevarande Rotary-år, och genom denna handling bidra till förbättrad ekologisk balans på vår planet.
Rotary Club Oradea i D2241, som har ett etablerat trädplanteringsprojekt kallad Rotary Planteaza/Rotary is planting. Projektet ar tydligt presenterat på deras hemsida: http:/ /www.rotaryplanteaza.ro/
Stockholm Strand Rotaryklubb kommer under detta år stötta detta projekt med medel som insamlas i samband med olika klubbaktiviteter.

facebook share button twitter share button linkedin share button

Rotary är en organisation för samhälls-engagerade personer med olika yrkesbak-grund, kön, ålder, religion och etnisk till-hörighet, som gör humanitära insatser och arbetar för att främja samförstånd, good-will och fred i världen.

Hotel Diplomat, Butiken
Strandvägen 7C